Farmerke su uvek u modi! To je klasičan, nezaobilazan i najprodavaniji komad i muške i ženske garderobe. Prošle godine se nosio svetli džins, pocepani, isprani i vrećasti modeli, ali polako se vraća klasičan model tamnih farmerki, klasičnog kroja.

f9223cb54e403946b36539fd257c2d40 Muškarci i farmerke: Trend koji traje

Pre nego što odete po svoj novi par, ovo su stvari koje treba da znate:

Kroj

tumblr mc8urhIypz1qzdtod Muškarci i farmerke: Trend koji traje

Ove sezone najpopularniji je slim fit kroj, pantalone sa uskim nogavicama. Ne brinite, nećete se osećati neudobno. Iako su nogavice uske, i dalje imate prostora koji vam omogućava da se osećate udobno.

Takođe, obratite pažnju na dužinu nogavica. Ako su kratke, izgledaće kao da ste obukli pantalone koje ste prerasli, a ako su vam nogavice duge nabrčkaće se na članku i ceo kroj će izgubiti smisao. Zato ih ili podvrnite ili najbolje odnesite kod krojača da ih skrati.

Boja

tumblr l9db8v3e7n1qcpwsc Muškarci i farmerke: Trend koji traje

Tamniji džins je ponovo u modi, ali dozvoljeno je i malo igranja bojom. Ispran džins može igrom senke da učini da vaše telo izgleda potpuno drugačije. Isprana boja na pravom mestu, učiniće da izgledate mršavije, deblje, uže u bokovima, šire u struku, šta god da vi želite. Samo treba da imate strpljenja i obratite pažnju gde su farmerke izbeljene, kako biste postigli željeni izgled.

Budite suptilniji

2a97fd99302f592e5ad7cf7610213e95 Muškarci i farmerke: Trend koji traje

Boje pantalona koje se nose ove sezone su teget, bordo i zelena. Jako svetle boje su izašle iz mode. Tako je i sa farmerkama – svetli džins je nešto što bi trebalo da odložite na policu. Ali zanimljivo je da se bele pantalone vraćaju u modu. To je dobro, jer sa belom bojom ne možete mnogo pogrešiti, belo ide uz sve! Samo je važno da odaberete one koje vam dobro stoje, jer kao što je poznato, belo vas lako može učiniti debljim.


Lenka Gatić

Comments