Novi #wedding trendovi za koje bi trebalo da znaš

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Dental Milošević: “Lep osmeh stvara pozitivnu sliku o vama!” (INTERVJU)

Zašto je postalo kul da tvoj party autfit zapravo bude – sportski?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

9 stvari koje bih volela da sam znala pre nego što sam počela da trčim

Pre nego što postigneš savršen #nomakeup makeup look, ovo je potrebno tvojoj koži!

ULTRA BOOST: 4 stvari koje će ti pomoći da nastaviš da trčiš onda kada želiš da odustaneš

Prirodna nega je u modi: Evo kako da oporaviš kožu posle hladne zime!

Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

1/2

Nije lako održavati vezu – ljubav postoji, svesni ste da ste našli kompatibilnog partnera, imate mnogo toga zajedničkog, planirate porodicu i nameravate da “gurate” kroz život zajedno, oslanjajući se jedno na drugo, uz podršku i razumevanje. Ali ništa ne ide glatko, čak i kad je sve među vama u najboljem redu – iskušenja uvek postoje, odnos ima svoju dinamiku, u vezi se udaljavate i opet zbližavate i potrebno je da se stalno trudite – da ostanete verni, da ostanete tolerantni, da opraštate, da se držite vrednosti koje su vam najvažnije. Mnogo je to posla – a muškarci koji najčešće odustaju, jer se smore, izgube strpljenje, počnu da se osećaju sputano i ugušeno, rođeni su u znaku Ovna, Raka, Lava i Strelca – kažu astrolozi.

Ovan

Ovnovi su pravi lovci – njima je potrebno kretanje i dinamika i ne podnose statičnost u vezi. Oni vole izazove i uvek su spremni da se bore za ono što žele. To uzbuđenje osvajanja i trijumf zbog pobede u vezi brzo nestaje i tada su potrebne druge osobine – strpljenje, istrajnost, poverenje, tolerancija. Ovan je sposoban za strastvena i snažna osećanja i može da se veže trajno, ali periodi nervoze i sputanosti hvataće ga s vremena na vreme u vezi – smirenost zajedništva ga nervira i sputava u periodima kad mu je potrebna akcija.

Rak

Veoma osećajan Rak, razviće nežna osećanja i vezati se za partneruku, ali dugo neće biti otvoren i skrivaće svoju pravu prirodu. On testira partnerku, jer ne može svoje srce tek tako da pokloni nekome, ko će ga možda slomiti. I ako se ona ponaša površno i dovede ga u situaciju da bude ljubomoran, on će proceniti da to nije ona prava i izgubiće interesovanje – ako ne pripada samo njemu u potpunosti i u svakom trenutku, on neće da se upušta. Rak nije tolerantan, odmah se naljuti, ostavlja “nedostojnu” partnerku i ide dalje. Žene često greše u vezi sa Rakom – smatraju da će ga zadržati i više angažovati ako izazovu njegovu ljubomoru.

Editors choice