Sezona je sniženja i ne vredi lagati sebe da nećemo svratiti “samo još do ove prodavnice, samo da vidimo šta ima” jer, daj, poznajemo se! Čim ugledamo onaj crveni znak u izlogu, mozak i noge nas automatski vode u tom pravcu i nema nazad, nekoliko prislanjanja kartice kasnije, ostajemo bez dinara zaključujući kako ćemo do sledeće plate jesti semenke…

Da, ispričala sam svoje iskustvo, ali zar nismo zajedno u ovome?! Uglavnom, sniženja su dobra, naročito kada su ovako velika kao sada, ali kako ne bi orobila samu sebe, bilo bi sjajno kada bi se prilikom kupovine fokusirala na određene komade koji će ti višestruko koristiti, odnosno, bilo bi sjajno kada bi pametno, a ne impulsivno kupovala. 

U to ime, pred tobom je jedan kraći spisak must have komada koje londonske devojke obožavaju (London je kul i sviđa nam se njegov modni izraz, eto zašto se ugledamo baš na ovaj grad) i koji se mogu lako kombinovati iznova i iznova, ne samo tokom zime već i tokom cele godine.

Slip suknja

Slip haljina je tako 2018! Šalim se, naravno, slip haljina je uvek IN, ali ovoga puta ćemo se fokusirati na slip suknje. Idealan je onaj model midi dužine, malo ispod kolena, blagog A kroja kako bi diskretno lepršao kada se krećeš. Ovaj model suknje zaista svima dobro stoji, makar ja do sada nisam videla suprotno, a kada je reč o stilizovanju – to je bar lako! Zimi – omiljeni oversized džemperi ili pripijene rolke + duge čizme, leti – majice (čak i one sportske!) + patike. Odaberi jednobojni ili model sa printom, u zavisnosti od stila koji pratiš. Dakle, ovo je komad za preko cele godine i sasvim je opravdano uloviti ga na sniženju (ali i inače)!

Camel kaput

Nećemo da se lažemo – u odnosu na bilo koji drugi, čak i crni, camel kaput izgleda najskuplje, najotmenije i najelegantnije! Kako kaput treba da bude dobar i kvalitetan, sada je idealna prilika da nabaviš odličan primerak po sniženoj ceni, zato slobodno zaviri i u one malo skuplje radnje jer se nikada ne zna šta možeš da uloviš! Camel kaput je savršen za tebe ukoliko voliš taj jednostavni šik i prosto se oduševljavaš monohromatskim kombinacijama u ovoj nijansi. Svakako, jedno je sigurno – čak i kombinacija džinsa i najbasic rolke izgleda kao milion dolara uz jedan ovakav komad!

Leopard suknja

Može da bude slip, odlično zapažanje, ali u obzir dolaze i drugi modeli. Ako je u Londonu sve dozvoljeno, zašto ne bi bilo i kod nas?! Uglavnom, na koju god da naletiš, uzmi je i osveži već jednom tu all black kombinaciju! Savet plus: ukoliko nabaviš lepršav, ženstven i elegantan model, učini ga nosivim i preko dana tako što ćeš ga nositi uz “nabudžene” čizme, džemper i mnogo nakita!

Comments