Muška kolekcija Diesel za sezonu proleće/leto 2014. vodi nas na putovanje kroz motive i stavove britanske rok muzičke scene. Zamislite putovanje iz snova na vrhuncu Haciende u Mančesteru i Markuje u Londonu, sa energijom nabijenom usputnim putovanjima. Industrijska poezija Šefilda, električni plesni podijumi Mančestera, pobuna rubova Londona: stilovi i stavovi britanske rock scene “odzvanjaju” modelima koji stapaju prošlost, sadašnjost i budućnost sa savremenim sportskim detaljima.

Prvi deo kolekcije je fokusiran na ultimativnu rok crnu boju, sa ključnim komadima uključujući one inspirisane klasičnim bajker jaknama i koledžicama: dvoslojne dukserice koje podsećaju na devedesete godine. Kasnije u kolekciji, crna je upotpunjena živopisnom narandžastom! Naravno crna nikada nije samo crna: ovde ćete videti tzv. tonsko blokiranje poput džempera koji kombinuje mekani pamuk sa poliesterom za dvoslojno odevanje! Nakon crne dolazi bela, za savršen letnji izgled: Hacienda i clubbing uticaji mogu se videti na foto-print T Shirt-ovima i vrhunskim krojevima. Najlon bombaš je takođe ključni stil – dostupan u beloj, crnoj i narandžastoj.

Još jednom, Diesel DNK u potpunosti se ogleda u super-tretiranim teksas komadima: usudite se da nosite teksas-na-teksas, kombinovanjem različitih pranja pomešanih printova ili beljenja teksasa na vrhu i dnu. Diesel kolekcija sigurno ne bi bila tako definisana, bez najnovijih jeans komada sa pet džepova. Ovaj put, inovacije i kreativnost fokusirani su na nove denim krojeve, posebno na regular i slim fits. Uvodimo novi stil: Sleenker. Najuži model u muškoj kolekciji, takođe je najsvestranijih stil u skinny porodici. Techniciti, comfort i indigo su svi relevantni faktori koji definišu Diesel pranja.

DS00S4IN0827F01 Must Have za Nju i Njega: Diesel DSY00321P0192H1327 Must Have za Nju i Njega: Diesel DS00SA3I0LACV100 Must Have za Nju i Njega: Diesel DS00S8650CAFK01 Must Have za Nju i Njega: Diesel DS00S8G20SABZ900 Must Have za Nju i Njega: Diesel

Poslednja kolekcija brenda Diesel nadahnuta je putovanjem kroz simbole britanskog roka, od Haciende do Marquee. U ženskoj kolekciji to znači kombinovanje šarma rok buntovnica poput Debi Hari i Krisi Hajnd uz savremeni sportski i klupski način odevanja. Western detalji i zvezde naglašavaju rokenrol nasleđe. Rok uticaj u čistom obliku može se posmatrati kao Diesel vizija savremene žene koja želi da bude seksi uz dodir muževnosti! Malo elegancije i pomalo roka, sportskog šarma i dalje ste chic.

Ženske ikone znaju kako da nose haljinu, a Diesel dame nisu izuzetak! Kolekcija nudi ženstvene i moderne siluete za dan i noć. Maksi viskozni krep žoržet sa zvezdama pojavljuje se u verzijama od pamuka, a tu su i tzv. jelek haljine, kao i haljine sa velikim izrezom.

Obratite pažnju na neočekivane vojne džepove, casual jakne koje pokazuju sportski šarm, a vašoj pažnji neće umaći ni jakne od cupro i pamučnog satena. Takođe, proverite bomber jaknu od elegantnog poliestera i pamučnog satena, sa sve velikim printovima. Diesel DNK čini snažan povratak teksasu, sa uniseks pristupom. Ovaj put kolekcija mutira od indiga do svetlijih nijansi plave za letnju sezonu. Napravite smeo outfit od glave do pete, od izbledelog teksasa, možda dodajući print T majicu radi preokreta. A pošto si ti zvezda, šta kažeš o teksas jaknama prekrivenim zvezdanim sazvežđima? Infuzija roka i američke slobode za savremenu devojku koja voli da bude ženstvena.

DS00SA8R0HAFA01 Must Have za Nju i Njega: Diesel DS00S1EF0606D01 Must Have za Nju i Njega: Diesel DSX02364P0319H5291 Must Have za Nju i Njega: Diesel DS00S7PP0JACR900 Must Have za Nju i Njega: Diesel DS00S83L0BACX900 DUPLIKAT Must Have za Nju i Njega: Diesel DS00S8CK0HAFA01 Must Have za Nju i Njega: Diesel
Comments