Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Priča o Maison Botičeli govori o talentu za kreaciju, o strasti nekoliko generacija ljudi prema umetnosti i lepoti i izradi unikatnih predmeta. Ona govori o avanturi koja traje već više od šezdeset godina. Storija govori o sposobnosti da se naglasi nasledstvo i prenos znanja s kolena na koleno, stvarnom razvoju i integraciji umetnosti i zanatstva sa savremenom tehničkom opremom.

Iz ove velike strasti prema savremenoj umetnosti, Roberto Botičeli poželeo je da tumači modni dizajn kao novi vid umetnosti, kao plod kolektivnog rada i pojedinca, koji je sposoban da raste do simbola vremena. Tako je rođen Botičeli stil. Svaka linija nije ograničena na tumačenje trendova sezone, već pomaže da istaknete lični stav – ne samo ovde i sada, već  zagledani ka novim horizontima.

Modeli Botticelli stvoreni su za one koji nisu zadovoljni trivijalnostima i neprestanim ponavljanjima u domenu dizajna. Oni su namenjeni onima koji veruju da kvalitet života znači kako se okružiti lepim stvarima, ali i koji vode računa o kvalitetnim materijalima, bojama i dezenima. Strast prema umetnosti i njen savez sa luksuznom obućom i kreacijama osnove su za svaki proizvod Botticelli.

Žena u Botičelijevom univerzumu je dama, zabavna i izuzetno seksi, nezavisna, sa mogućnošću da bira svoju ulogu bez odustajanja od ženstvenosti u savremenom društvu. Muškarac viđen očima brenda Roberto Botticelli pravi je gospodin koji ostaje veran svojoj eleganciji tokom godina, ali ne odustaje ni od praćenja modnih trendova. Oba univerzuma proizvod su senzacionalne kreativnosti Marches Housea, koji još uvek potvrđuje večni “diktat”: kombinujte umetnost sa modom.

BRBX736 127 Must Have za Nju i Njega: Roberto Botticelli BRBX771 131 Must Have za Nju i Njega: Roberto Botticelli BX13751 133 Must Have za Nju i Njega: Roberto Botticelli CIN2282K 140 Must Have za Nju i Njega: Roberto Botticelli DSC 2842x Must Have za Nju i Njega: Roberto Botticelli DSC 2904x jeg Must Have za Nju i Njega: Roberto Botticelli DSC 3028x Must Have za Nju i Njega: Roberto Botticelli DSC 3079x Must Have za Nju i Njega: Roberto Botticelli LD16521 065 Must Have za Nju i Njega: Roberto Botticelli RD703 140 Must Have za Nju i Njega: Roberto Botticelli

Kolekciju brenda Roberto Botticelli za sezonu proleće/leto 2014. možete kupiti u multibrend radnjama “Fashion&Friends” u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Editors choice