Torbe raznobojnih kaiševa

Otkako je brend Fendi predstavio “Strap You” kolekciju torbi, a za njima i Rebecca Minkoff, koja je na modnu scenu uvela torbe sa kaiševima koji na sebi imaju print koji izgleda kao vrat gitare, kaiševi koji se mogu menjati na torbama postali su detalj bez kog ne možemo. Sa njima svaka torba izgleda drugačije, ma koliko puta je nosili, a osim toga, ovi kaiševi mogu na pravi način otkriti buntovni deo vaše ličnosti.

Ukrašene cipele

Patike, mokasine, baletanke ili cipele sa visokom potpeticom – nema veze za koji se od ovih modela odlučujete ukoliko su ukrašeni metalik šljokicama, biserima ili drugim upadljivim detaljima. Ovaj trend neće biti aktuelan samo jednu sezonu, već tokom cele godine i baš zato ga morate priuštiti.

View this post on Instagram

Girls with nice shoes club.

A post shared by Aimee Song (@aimeesong) on

Pletene tašne

Bilo da su izrađene od bambusa, poput ovog modela Cult Gaia u obliku polumeseca, koji je naš apsolutni Must Have, ili poput modela koje su predstavili Salvatore Ferragamo i Stella McCartney, pletene tašne su neizostavni deo našeg garderobera ovog leta. Međutim, one nisu ograničene samo na letnju sezonu – u njih možete spakovati sve što vam je potrebno i tokom jeseni i zime.

Comments