Devojke koje vole i prate modu vrlo dobro znaju kolika je moć aksesaoara. Dovoljan je samo jedan efektan komad da upotpuni baš svaku odevnu kombinaciju, a često se dešava da, kada ga jednom ponesemo, više ne možemo da se odvojimo od njega! Zahvaljujući Instagramu, neki aksesoari postali su apsolutni #MustHave za celu 2017. godinu, bez obzira na to koje je doba godine, a moramo dodati da su tome mnogo doprinele i neke od najpoznatijih trendseterki, jer su svaki od ovih aksesoara ponele na sebi svojstven način.

Ako i ti želiš da ovog leta, ali i do kraja godine, pobrojiš mnogo lajkova, ali i da napraviš odličnu investiciju kupovinom kvalitetnih, stajliš i efektnih aksesoara, onda definitivno treba da se odlučiš za neki od modnih detalja u koje smo se zaljubile na Instagramu.

Dekine naočare

Bilo da su u pitanju naočare za vid ili naočare sa staklima bez dioptrije, čuvene retro pilotske naočare koje si sigurno videla na fotografijama svog deke, osvojile su Instagram. Fenomenalno stoje, za šta nam je najbolji dokaz Bela Hadid, koja je ovaj aksesoar uvrstila u neizostavan deo svog stajlinga, a uz to će tvom izgledu dati pravi retro štreberski vajb.

Comments