#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Vreme je da isprobaš “Fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Muzej Zepter

Muzej Zepter

2. 4 Muzej Zepter

Od 1. jula 2010. godine Beograd je bogatiji za još jedan muzej i to u samom centru grada. Muzej Zepter je smešten u prelepoj zgradi u Knez Mihailovoj ulici, a i ideja osnivača Madlene Cepter je da se na jednom mestu nađu dela i umetnici koji mogu da dočaraju sliku kompleksne likovne pozornice umetnosti u Srbiji druge polovine 20. veka i početka novog milenijuma.

Sa preko 130 umetnika i preko 350 dela, na tri nivoa i preko 1200 m2, opremljen savremenom tehnikom i svim onim što zahteva muzejska delatnost, Muzej Zepter u svojoj zbirci poseduje dela slikara i vajara koji su bili i članovi raznih umetničkih grupa, kao što su Zadarska, Decembarska, Jedanaestorica, Mediala. Tu su i predstavnici raznih vidova apstrakcije, pop arta, konceptualizma i postkonceptualizma. Samo ćemo navesti imena kao što su Miodrag Mića Popović, Petar Omčikus, Petar Lubarda, Kosa Boškan, Milan Cile Marinković i Vladimir Vlada Veličković, i odmah možemo da zaključimo da ovaj muzej poseduje ozbiljnu kolekciju dela koju možda nijedan muzej u Beogradu do sada nije imao.

5. 1 Muzej Zepter

Muzej je otvoren svaki dan i to utorkom, sredom, petkom i nedeljom od 10 do 20 časova, a četvrtkom i subotom od 12 do 22 časova. Cena ulaznice je 200 dinara za odrasle, a nedeljom je ulaz slobodan za sve posetioce, što svakako treba iskoristiti. Eto sjajnog predloga da umesto da posle posla odete pravac kući ili u neki kafić, prošetate Knez Mihailovom i posetite ovaj fenomenalan muzej.

Dodatne informacije možete potražiti na http://www.muzejzepter.com/.


Nikola Trajković je inženjer, pustolov i urbani kreativac. Zakleti Dorćolac koji najviše voli da živi svuda po malo. Život u Parizu i Istanbulu obogatio je način na koji doživljava modu.

Editors choice