Početak ove godine obeležiće brojna muzička ostvaranje, a u nastavku ti otkrivamo koji će to novi albumi sačiniti tvoju plejlistu u narednom periodu.

Selena Gomez – Rare / 10. januar

Pregršt dešavanja obeležilo je Seleninu dosadašnju muzičku karijeru. Brojni usponi i padovi, kako emotivni, tako i profesionalni, oblikovali su ovu muzičku zvezdu. Svojim poslednjim hitovima Lose You to Love Me i Look at Her Now, u kojima peva o transformacijama i novim počecima, najavila je svoj veliki povratak. Posle brojnih singlova i saradnji, napokon nas je obradovala svojim dugo očekivanim albumom.

Halsey – Manic / 17. januar

Ove sezone Halsey će nas obradovati svojim trećim albumom pod nazivom Manic, na kojem ćemo videti neobične saradnje sa Alanis Morissete i korejskim reperom Suga. Halsey je nedavno na društvenim mrežama objavila video na kojem ispisuje imena svih 16 pesama sa novog projekta.

Tame Impala – The Slow Rush / 14. februar

Australijska grupa, koju predvodi Kevin Parker, ne prestaje da nas iznenađuje. Sa sigurnošću možemo reći da je muzika koja nas vodi kroz sva moguća raspoloženja bila vredna čekanja. Puštanje albuma je najavljeno za 14. februar, a mi ćemo do tada sa uživanjem preslušavati nova tri singla Posthumous Forgiveness, It Might Be Time i Borderline.

Niia –  II: La Bella Vita / 14. februar

Pod utiskom prošlog ljubavnog albuma i sa ovim smo očekivali nešto slično, ali Niia nas je iznenadila i krenula u potpuno suprotnom pravcu. Ovaj album posvećen je ljubavnim jadima, propraćem ljutnjom i tugom, prolazeći kroz različite faze oporavka. U ovom duhu izjavila je da je više interesuje ono što boli, nego ono što izgleda dobro, kao i da je nekada bol toliko jaka, da je prelepa. Njen album krasiće 13 pesama, od koji su neke Obsessed, Sad boys i Face.

Moses Sumney, Grae / februar i maj

Moses Sumney najavio je puštanje svog albuma na zanimljiv i nesvakidašnji način. Prvi deo albuma izaći će u februaru, samo u digitalnom obliku, dok će u maju izaći drugi deo u vidu CD-a. Prvi deo albuma sadrži 12 pesama, od kojih su neke već aktuelni singlovi, dok drugi deo sadrži još 8 pesama.

Alanis Morissette – Such Pretty Forks In The Road / 1. maj

Za sve fanove Alanis Morissete ovo je veliko iznenađenje i bitna godina. Ove godine ona slavi 25 godina svog najpoznatijeg albuma Jagged Little Pill i ovu dvadesetpetogodišnjicu proslaviće turnejom. Prvi singl sa njenog devetog albuma nosi naziv Reasons I Drink, a ceo album očekujemo 1. maja.

Dua Lipa – Future Nostalgia

Prvi album Dua Lipe postigao je svetski uspeh, njene pesme svakodne pevušimo, te sa nestrpljenjem očekujemo sledeći. O svom novom albumu rekla je da će nas dočekati puno pesama uz koje ćemo moći da đuskamo i koje će nam slamati srce, kao i da je takva tematika potrebna za njenu kreativnost. Tačan datum kada će osvanuti Future Nostalgia još uvek ne znamo, a fanovi se nadaju kolaboracijom sa Arianom Grande.

Comments