Gaga: Five Foot Two

Ova ekstravagantna umetnica svakim svojim potezom oduševljava mnogobrojnu publiku, ali će se u ovom filmu predstaviti isključivo kao Stefani Germanotta, osoba koja je iza celog alter ega Lady Gage. Pevačica po prvi put otvoreno govori o anksioznosti sa kojom se bori od tinejdžerskih dana, hroničnim bolestima i odnosu sa svojom porodicom. Film je sniman tokom 2015. godine, malo pre nego što je objavila svoj album Joanne i nastupala na poluvremenu SuperBowla.

Look Mom I Can Fly

Travis Scott je za kratko vreme postao jedan od najpopularniih rep izvođača širom sveta, a film je sniman u periodu izlaska njegovog albuma Astroworld koji je srušio sve rekorde na top listama. Film govori o stvaranju karijere od nule, podršci koju mu je majka uvek davala, ali i o njegovom odnosu sa Kylie Jenner, majkom njegovog deteta Stormi.

Under The Influence

Ovaj neverovatno duhovit film upoznaće nas sa Keithom Richardsom, gitaristom čuvenog benda The Rolling Stones. Gledaoci po prvi put imaju priliku da saznaju kakav je Keith privatno, ali i da vide kako funkcioniše njegov proces stvaranja dok se priprema za izdavanje svog prvog solo albuma nakon 20 godina.

Light Up The Sky

K-pop senzacija, grupa Blackpink postala je jedna od najpopularnijih muzičkih grupa na svetu, a iako postoje samo nekoliko godina, uspele su da se pozicioniraju na vrhovima svetskih top lista i snime duete sa Lady Gagom i Selenom Gomez. Film prati grupu od njihovog formiranja i uključuje niz snimaka iz 2016. kada su se devojke tek upoznavale i pripremale da započnu zajednički rad, i vodi nas kroz njihov put do svetskog uspeha. Ukoliko već niste, pripremite se da postanete fan ovih devojaka.

Naslovna fotografija: instagram.com/beyonce

Aleksandra Aničić

Comments