5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Holandski pank sastav The Ex nakon dve i po godine ponovo će nastupiti pred beogradskom publikom i to u okviru muzičkog zagrevanja za filmski festival “Slobodna zona” u četvrtak, 25. oktobra u 20 časova u Kulturnom centru “REX”!

Koncert u Beogradu je deo njihove turneje po Evropi na kojoj će ih pratiti koncertno najatraktivniji postpank bend u regionu, Bernays Propaganda.

Holandski sastav The Ex postoji već 33 godine – počeli su kao pravi punk hard core bend, tako što su članovi benda izvlačili slamčicu ko će koji instrument da svira. Danas, nakon više od 1,500 koncerata na svim kontinentima i 26 objavljenih albuma, oni su legende koje još uvek žestoko drmaju muzičkom scenom. Ovaj klasični holandski anarho-pank bend kroz svoju karijeru je promenio mnogo muzičkih identiteta, sarađujući sa muzičarima kao što su Tortoise, Sonic Youth, ICP, Hanom Beninkom (Han Bennink), Tomo  K0rom (Tom Cora), Getačov Mekurja (Getatchew Mekurya), Ken Vandermark (Ken Vandermark), Roj Paci (Roy Paci), Hamid Drejk (Hamid Drake), Mets Gustafson (Mats Gustafsson)…

The Ex Muzičko zagrevanje za Slobodnu zonu

Holandski sastav The Ex hara muzičkom scenom već pune 33 godine

Članovi makedonskog benda Bernays Propaganda za sebe kažu da sviraju plesni new wave/post punk, ali su oni zapravo pravi biser roka na Balkanu. Ime su dobili po utemeljivaču PR-a i ocu svih današnjih spin doktora, Edvardu Bernizu (Edward Bernays), a odlikuje ih angažovanost tekstova i jasno definisan kritički stav prema savremenom svetu. Svirali su u većini zemalja Evrope, kreirajući neverovatnu koncertnu atmosferu svojim entuzijazmom i energijom.

bernays propaganda Muzičko zagrevanje za Slobodnu zonu

Makedonski sastav Bernays Propaganda

Ovogodišnje muzičko zagrevanje pred Filmski festival “Slobodna zona” organizovano je u saradnji sa “Ring Ring” festivalom.

*Cena ulaznice 400  dinara. Prodaja karata je u Kulturnom centru Rex od ponedeljka 15. oktobra, radnim danom 10h – 17h, a na dan koncerta 10h – 20h.

Editors choice