16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Najpre smo voleli Myspace i uživali u uređivanju profila raznim šarenim pozadinama, gifovima i pesmama. Onda je naišao Facebook; mrzeli smo ga jer je započeta masovna migracija tamo. A kada su svi pobegli sa Myspacea, nisam sigurna ko je ostao poslednji i ugasio svetlo. Pobegla sam i ja. Postalo je dosadno.

Slika19 Myspace: Vaskrsnuće

Novi Myspace zaista obećava...

U svakom slučaju, retko ko se danas uopšte i seća svoje “majspejsovske” šifre. Ako se setite – svaka vam čast! Vaš stari profil i dalje je tamo. A verujem da mnogima nedostaje upravo takav oblik društvene mreže. Meni je tamo bilo ultra zabavno. Malo – malo pa nabasam na prave Myspace nostalgičare kojima je preko glave “fejsbukovske” neprivatnosti.

Elem, Myspace se vraća! Zapravo, nikada nije ni odlazio, samo je ostao bez korisnika pod naletom naprednijih i zanimljivijih mesta na netu. Sada je tu u novom ruhu, odrađen je kompletan redizajn.

Otkad je prošle godine otkupljen od strane kompanije Specific Media i pevača Džastina Timberlejka (Justin Timberlake) za 35 miliona dolara, sajt je više nego ikada fokusiran na muziku. Myspace bi, prema ideji vlasnika, trebalo da postane mesto na kome se povezuju poznati i ne baš previše poznati sa svojim fanovima. Džastin je pri kupovini nekada veoma popularne društvene mreže rekao: “Postoji potražnja za prostorom na kome obožavaoci mogu da stupe u kontakt sa svojim omiljenim izvođačima. U oživljavanju Myspacea, pokušaću da spojim umetnike i njihove obožavaoce”.

Nešto više od godinu dana kasnije imamo – novi Myspace. Testirao se dugo i veoma sistematski. Džastin je okupio nekoliko umetnika i poslušao je njihove želje i potrebe, zatim je došao do saznanja koji su to alati potrebni u jednom ovakvom sajber prostoru da bi se poznati bolje povezali sa svojim fanovima. Najpre, jedan od alata je Top fan dodatak koji dozvoljava umetnicima da najvernije fanove postave u poseban fan-boks i daju im počast.

Prema rečima vlasnika, profili će biti veoma dopadljivi, širiće se horizontalno sa prikazanim fotografijama, događajima i zakazanim koncertima, ali i svim vestima o poznatim umetnicima. Džastin obećava da će novi Myspace biti mesto na kome će se objavljivati novi materijali premijerno. I ne samo to. Fanovi će imati uvid u datume turneja, muzičkih kataloga, mikseva i online prodavnica vezanih za određenog umetnika.

Fanovi i poznati moći će da prave plejliste od muzike sa sajta, a biće moguće i kreiranje albuma za određene događaje koji mogu da sadrže fotografije ili plejlistu.

Džastin kaže da novi Myspace ne želi da se takmiči sa Facebookom, makar ne direktno: “Myspace zapravo nije ni tipična društvena mreža – to je više servis sa ciljem da se umetnici i fanovi povežu na novi, vizuelni način”.

Za sada možete da pogledate reklamni video i eventualno da zatražite pozivnicu, iako je u toku testiranje sa određenim brojem umetnika. Još uvek se ne zna kada će novi Myspace preseći crvenu traku. Bićemo strpljivi. 


Martina Anđelković pola dana živi stvaran život, a pola provodi na društvenim mrežama. Autorka je i voditeljka fiktivnog kulinarskog show-a, fejk plavuša i deda Pajina unuka.

Editors choice