Gde ste?

Kažete da devojke uvek sede u grupi? Vidite ih po tri-četiri, ledenih pogleda, namrštene, ćute i puše. Gospode, pa to je ženska taktika stara jedno hiljadu godina. Zar se i dalje plašite grupe devojaka? Pa one su samo tu da jedna drugoj strah drže kad im priđe onaj od koga klecaju kolena, da jedna drugu ohrabre kada se nećka da li da otkrije broj telefona i da pozelene što taj neko nije prišao njoj, nego drugarici. O, papani!

Gde ste se skrili?

Gunđate kako stranci pokupiše sve ribe? Zato što nisu strašljivci koje se kriju iza lovačkih priča, ne greju pivo prstima nego cirkulišu, odbijaju se od jedne do druge kao fliper, nasmešeni su, nisu škrti na komplimentima, ne plaše se kad im devojka priđe i kad im koja odbrusi i odjebe, ne idu kod drugara pod skute da psuju i škrguću zubima, već prihvate to uz osmeh i namigivanje. Zar je to neka veština koja se uči samo u stranim zemljama? Šta je sa moćnim Balkanom, a?

Gde ste frajeri?

Plašite se da će vas riba smarati, da će vas daviti, stegnuti za polni organ dok ne pristanete na brak, da vas neće pustiti dok joj ne izrađate decu? U kom veku živite? Jeste li to slušali od babe ili od mame? Zar je toliko bolno iskustvo prići, pitati da li su za kafu i lepu reč? Šta i ako vas odjebu? Zar ste od tako tanane pređe sazdani, o Srbi?

muskarac1 Na Balkanu sve veliki jebači, a žene nam sve sređene, očešljane i nadrndane po kafićima sede
Comments