Uvek padate na tipove koji vas vrlo brzo razočaraju i povrede? Horoskop nudi savet za svaki znak, na šta treba da obratite pažnju i da ne dozvolite sebi ponavljenje obrazaca, već da ih se oslobodite. 

Ovan

Treba da prestanete da padate na one koji očekuju da ste im uvek na raspolaganju, da se uvek odazovete i udovoljite im, iako njih nikad nema kada su vam potrebni. 

Bik

Prestanite da trošite svoju energiju na osobe koje ne uživaju da provode sa vama vreme, koje su često na distanci i smatraju vas “lepljivom” samo zato što uživate u bliskosti. 

Blizanci 

Udaljite se od osoba koje odbijaju da ulože napor koji vi ulažete u održavanje odnosa i koji očekuju da vi sami obavljate sav emotivni posao. Treba da dobijate koliko dajete. 

Rak 

Prestanite da padate na one koji su previše nezreli da preuzmu odgovornost za svoje greške – nećete uspeti nikog da vaspitate i da mu pomognete da odraste, a previše žrtvujete u takvim odnosima. 

Lav

Ne trebaju vam oni koji se ponašaju kao da tražite previše od njih, koji pokušavaju da se „pogađaju“ i „trguju“ osećanjima i delima kojima se izražava naklonost. Vi očekujete iskrenost, jer ste i sami iskreni i svakako zaslužujete da vam bude uzvraćena. 

Devica 

Prestanite da padate na ljude koji žele da vas promene – zdrav odnos podrazumeva prihvatanje nekog takvog kakav jeste, a vi treba da se menjate samo zbog ličnog rasta i razvoja, a ne zbog nečijih očekivanja. 

Comments