Dobro je da u svom bliskom okruženju i među prijateljima imate predstavnike različitih znakova zodijaka, jer svaki znak nekim svojim karakteristikama budi ono najbolje u vama. Da krenemo redom. 

Ovan 

Vatreni Ovan je lojalan i biće vaš najglasniji navijač – kada se radi o dobru prijatelja i bližnjih, Ovan ih podržava i hrabri. Neće se ustručavati da vas pohvali i oda vam priznanje, jer je zaista ponosan na vas. Pored Ovna ćete naučiti da prihvatate pohvale sa zahvalnošću – i da osetite da ih zaslužujete. 

Bik 

Bikovi biraju prijatelje i osobe kojima se okružuju prema njihovoj vrednosti – oni žele oko sebe one koje smatraju izuzetnima. To što ste među njihovim prijateljima, znači da ispunjavate njihove kriterijume i da ste posebni. A to dalje znači da će se Bikovi postarati da ostanete posebni, čak i kad vi pokušavate da zabrljate. Neće vam dozvoliti da pristanete na manje od onog što zaslužujete (zbog lenjosti ili malodušnosti) i bićete im zahvalni zbog toga. 

Blizanci 

Blizanci znaju da je svet pun zanimljivih stvari i raznih mogućnosti – oni ih vide na svakom koraku i otkriće vam svet iz svoje perspektive (zapravo, iz više različitih perspektiva). Kad se stvari odvijaju rutinski i kad ste umorni, nema ničeg više osvežavajućeg od uticaja razigranog uma jednog Blizanca, koji vidi zabavu i kreativne mogućnosti tamo gde vi uopšte i ne gledate. Takođe, Blizanci će rado deliti sa vama sva vaša interesovanja i hrabriće vas u svemu što vas zanima i angažuje. 

Rak 

Osoba u znaku Raka će vas voleti bezuslovno i videće najbolje u vama, čak i kada ste u najgoroj fazi i sami sebe ne možete da smislite. Ukazaće vam na vaše dobre, pozitivne i lepe stvari koje trenutno ne vidite, i istrajno će to činiti, podsećajući vas da uvek postoji svetlo na kraju tunela. Zbog njih ćete želeti da budete najbolja verzija sebe – da ih obradujete i iznenadite. 

Lav 

Dok su svi pomalo nesigurni – ne znaju šta je kul, šta je izuzetno, sjajno i prestižno, kao što nisu sigurni ni u sebe do kraja, Lav ne pati od tih slabosti. On prirodno prepoznaje kvalitet čim ga vidi ili oseti i naučiće vas tome. Usmeriće vašu pažnju ka stvarima vrednim truda, kao i na vaše najbolje osobine i sposobnosti i pomoći će vam da izgradite samopouzdanje i samosvest. To je lako – kada imate Lava da vas vodi i hrabri. 

Devica 

Neće oklevati da vas pozove i da vam ponudi pomoć kad vam nije dobro, ali ne zato što vas sažaljeva, nego zato što hoće da vas podseti koliko ste sposobni i da samo treba malo više da se potrudite, na ovaj, ili onaj način. Uz Devicu, naučićete da podižete lestvicu, da povećavate uloge i da stremite ka ciljevima. Device će vas naučiti značenju pojma efikasnosti. 

Comments