Znamo da ste nestrpljivi, znamo da ste gladni novih ideja, novih uzbuđenja i fantastične zabave. Ništa ne brinite, na pragu smo fantastičnog događaja, šarenog putujućeg karnevala najboljih reklama koje obilaze celu planetu. Spremite se za sjajno putovanje, jer vas munjevitom brzinom, u delićima sekunde vodimo od jedne emocije do drugog grada, od jedne ideje do drugog kontinenta. Jezikom koji svi razumeju – sportom i reklamom. Odbrojavanje može da počne.

U subotu 22. decembra u Sava Centru, sa početkom u 20:30h održaće se Noć Reklamoždera u reklamožderskom, vedrom i kreativnom duhu uživati u šestočasovnom programu u kojem će se naći više od trista najnovijih, najkreativnijih i najzanimljivijih reklama koje i ove godine stižu iz najčuvenije reklamoteke Jean Marie Boursicot. Američki advertajzing u svom najboljem izdanju, neverovatne peruanske reklame, serijal reklama posvećen “Star Wars”-u, samo su deo sjajnih ostvarenja koja vas očekuju ove godine.

426 Na pragu 13. mt:s Noći Reklamoždera

13. po redu m:ts Noć Reklamoždera

Tema 13. beogradske mt:s Noći Reklamoždera je MIDNIGHT MADNESS – svetska košarkaška atrakcija koja dolazi u Srbiju. Spektakl koji je mix košarke, uličnog basketa, muzike, zakucavanja i pozitivnih vibracija i jedinstvena prilika za košarkaše da se pokažu na terenu i van njega, uživajući u sjajnoj atmosferi  i izazovu nadmetanja.

Na početku večeri, biće uručeno nekoliko prestižnih priznanja ljudima koji su svojim radom i aktivnostima doprineli promociji Srbije na najbolji mogući način i dali podsticaj domaćoj kreativnosti. Brend Srbija, Grand Slam, World Tour, Ambasador Reklamoždera, Hrabro srce, TV Lice reklame… su prestižna priznanja koja će otići u prave ruke.

Svakako, vrhunac uzbuđenja će biti i proglašenje NAJ REKLAME u Srbiji, koju ste vi birali. Glasanje je još uvek u toku. Izbor je samo na vama, zato glasajte na nocreklamozdera.com i odlučite ko će ove godine odneti tu laskavu titulu. Top 10 Naj Domaćih reklama koje se bore za priznanje Najpopularnija domaća reklama su:

– SBB: Prosto k’o pasulj

– MTS: Novak i prijatelji

– DIS: Kupuj domaće u domaćoj trgovini

– Grand Kafa: Šoljice

– IDEA: Kad imaš Ideu imaš sve

– Sportingbet.rs: Neodoljiva ponuda

– Knjaz Miloš: Voda koju voliš

– Schweppes: Boss

– B92: Siti i vitki

– Imlek: Moja kravica uz mene svaki dan

Koja je to reklama kojoj ćete dati najviše glasova saznaćemo 22. decembra u Sava Centru!

Publiku očekuje i mnogo dobre zabave, sjajna muzika koju za sve sprema NAXI radio-dj session Beat Maniacs, mogućnost da i sami budu deo reklame, put u Rim i susret sa prijateljima. Uostalom, kada imaš PRIJATELJE i IDEJU, imaš sve.

Cena ulaznice: 700 RSD

Prodaja karata: blagajne Sava Centra, Doma omladine, Doma sindikata, info pult TC Ušće…

Online naručivanje: eventim.rs ili call centra 0900 11 0011

Online naručivanje: ticketline.rs

Comments