Pored raznih planetarnih aspekata koji  utiču na svaki horoskopski znak, dajući podstrek i dodatnu energiju u privlačenju povoljnih okolnosti, ili u razrešavanju postojećih problema, a ponekad i zamagljujući jasnoću i donoseći zbunjenost ili euforiju, postoje i generalna upozorenja o tome u šta treba ili ne treba ulagati energiju u određenom periodu. Evo na šta svaki znak ne treba da troši svoju snagu, vreme, pažnju i energiju u godini koja je otpočela. 

Ovan 

Ne pokušavajte da činite nešto zato da bi neko bio ponosan na vas – umesto toga, držite pažnju na onome što vi želite da radite, što vas pokreće i motiviše. Radite zbog sebe – a ako neko ko vam je bitan zbog toga bude ponosan ili ravnodušan, to je njegov deo, a ne vaš.  

Bik 

Ne trošite energiju na osobe koje vas interesuju više nego vi njih – a to su one koje žele da sa vama komuniciraju obično u sitne sate, kad im je dosadno i uopšte, samo kad njima odgovara. Obratite pažnju na one koji su tu za vas, kao i vi za njih. 

Blizanci 

Ne gubite vreme i energiju pokušavajući da se uklopite među one koji su vas ranije loše tretirali i učinili da se osećate kao autsajder. Radije ostanite autsajder, to je povlašćen položaj. 

Rak 

Ne trošite energiju na toksične osobe, kojima ne možete pomoći ni svojom ljubavlju, ni svojim zdravim razumom – one koji vas ne čuju i ne poštuju, udaljite iz svog života. 

Lav

Udaljite se od ljudi koji vam unose nervozu svojom negativnošću, koji samo sipaju mržnju i nerazumevanje. Ne možete da ih razumete, a i ne treba da ih razumete. Tužno je ako su to neke bliske osobe, ali vaš mir je važniji. 

Devica 

Ne gubite energiju u neplodnim i besmislenim raspravama sa osobama koje se suprotstavljaju svakom vašem predlogu i protive svakom vašem stavu – te osobe se napajaju vašim ulaganjem energije u argumente, koji njima ništa ne znače. 

Comments