Vaga

Ne trošite energiju pokušavajući da izgledate maksimalno doterano i savršeno, da biste ostavili utisak na ljude koji su plitki i površni. Okrenite se ljudima kojima su bitne suštinske stvari, kao i vama. 

Škorpija 

Ne trošite vreme i energiju pokušavajući da promenite stvari koje su van vaše kontrole, jer umesto toga treba da naučite da ih prihvatite. Teško je što ispada da ima više takvih stvari, na koje uopšte ne možete da utičete, ali teške lekcije su najdragocenije. 

Strelac

Nemojte gubiti vreme sa ljudima koji vam ne uzvraćaju adekvatno – ako vam ne pružaju onoliko pažnje, vremena, podrške i poštovanja kao i vi njima, distancirajte se i suzite krug bliskih osoba. 

Jarac 

Uzaludno ćete sebi dizati pritisak poredeći se sa drugima, koji su postigli više nego vi i dalje odmakli, iako su možda i mlađi od vas. Pogledajte gde ste bili pre deset godina i gde ste sada i shvatićete da imate sve razloge da budete zadovoljni sobom. 

Vodolija 

Potrošićete ogromnu količinu energije ukoliko budete prećutkivali svoju istinu, zato što ne želite da drugima bude neprijatno. Dajte šansu drugima da se na svoj način nose sa tim i da izraze svoje istine, pa makar one bile suprotne vašim. 

Ribe 

Ne pokušavajte da prikažete najlepšu sliku svog života na društvenim mrežama, kako biste u očima drugih bili bolji nego što jeste. Ove godine ćete morati da naučite da ste dovoljno dobri takvi kakvi ste, i da je najbolje za vas da budete svoji i autentični, kako god to drugima izgledalo. 

Naslovna fotografija: instagram.com/stylegator/

Brankica Milošević 

Comments