5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

1/2

Nekim ponašanjima i lošim navikama možemo da zaprljamo svoju auru i da umanjimo i sputamo energetski protok. A kad energija ne teče i kruži neometano, onda su i naši uvidi ograničeni i realnost iskrivljena – svest nema odgovarajuću hranu i podsticaj.

Stalno smo izloženi uticaju loše energije

Loša energija dolazi od ljudi, mesta i situacija, a ako živimo sa ljudima koji zrače negativnom energijom, na mestu koje ima lošu energiju, mi smo stalno izloženi njenom dejstvu. Pod tim uticajem i nesvesno podižemo štitove, ograđujemo se i isključujemo, kako bismo mogli da funkcionišemo, a kad smo neprekidno u situacijama izloženosti lošoj energiji, onda naviknemo da živimo sa tim štitovima – nikad ih ne spuštamo i naše funkcionisanje se sužava, naša lična energija je sputana i umanjena i ne uspevamo da izrazimo sebe i pronađemo zadovoljstvo ni u jednom životnom aspektu.

Izgubili smo vezu sa prirodom

Svi saveti o tome kako da se opustimo i relaksiramo, bilo da dolaze od lekara, psihologa, trenera, astrologa – preporučuju nam, pored ostalog, da provodimo vreme na svežem vazduhu, šetamo po prirodi, udaljimo se od urbanog okruženja i savremene tehnologije. Osim što šetnja prirodom opušta nerve, ona omogućava bolji dotok krvi u mozak, a to poboljšava koncentraciju i smanjuje nivo kortizola, hormona stresa. Boravak u prirodi je za ljude kao priključivanje na punjač za elektronske uređaje – dobijamo energiju koja podstiče naše telo, naš um i naš duh.

Editors choice