Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Dental Milošević: “Lep osmeh stvara pozitivnu sliku o vama!” (INTERVJU)

Zašto je postalo kul da tvoj party autfit zapravo bude – sportski?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

9 stvari koje bih volela da sam znala pre nego što sam počela da trčim

Pre nego što postigneš savršen #nomakeup makeup look, ovo je potrebno tvojoj koži!

ULTRA BOOST: 4 stvari koje će ti pomoći da nastaviš da trčiš onda kada želiš da odustaneš

Prirodna nega je u modi: Evo kako da oporaviš kožu posle hladne zime!

Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

4 razloga zbog kojih je zdravo imati BFF

1/2

Nekim ponašanjima i lošim navikama možemo da zaprljamo svoju auru i da umanjimo i sputamo energetski protok. A kad energija ne teče i kruži neometano, onda su i naši uvidi ograničeni i realnost iskrivljena – svest nema odgovarajuću hranu i podsticaj.

Stalno smo izloženi uticaju loše energije

Loša energija dolazi od ljudi, mesta i situacija, a ako živimo sa ljudima koji zrače negativnom energijom, na mestu koje ima lošu energiju, mi smo stalno izloženi njenom dejstvu. Pod tim uticajem i nesvesno podižemo štitove, ograđujemo se i isključujemo, kako bismo mogli da funkcionišemo, a kad smo neprekidno u situacijama izloženosti lošoj energiji, onda naviknemo da živimo sa tim štitovima – nikad ih ne spuštamo i naše funkcionisanje se sužava, naša lična energija je sputana i umanjena i ne uspevamo da izrazimo sebe i pronađemo zadovoljstvo ni u jednom životnom aspektu.

Izgubili smo vezu sa prirodom

Svi saveti o tome kako da se opustimo i relaksiramo, bilo da dolaze od lekara, psihologa, trenera, astrologa – preporučuju nam, pored ostalog, da provodimo vreme na svežem vazduhu, šetamo po prirodi, udaljimo se od urbanog okruženja i savremene tehnologije. Osim što šetnja prirodom opušta nerve, ona omogućava bolji dotok krvi u mozak, a to poboljšava koncentraciju i smanjuje nivo kortizola, hormona stresa. Boravak u prirodi je za ljude kao priključivanje na punjač za elektronske uređaje – dobijamo energiju koja podstiče naše telo, naš um i naš duh.

Editors choice