Nije lepo započinjati priču brojem kilograma koje ova devojka ima, ali u ovom slučaju gotovo je neizbežno, jer je ona jedna od najpoznatijih blogerki koja je odolela trendu mršavosti, a postala poznata isključivo zahvaljujući svom stilu i osećaju za modu.

Uostalom, ne treba ništa posebno naglašavati, jer će vam slika reći sve, a mi ćemo se koncentrisati na njene vrednosti koje su je svrstale u sam vrh modne industrije u kojoj modni blogeri vode glavnu reč.

Njeno ime je Nađa Abulhosn i sa ponosom vam predstavljamo blogerku koja sa osmehom na licu nosi svoje kilograme i svakodnevno na blogu predstavlja inspirativne kombinacije!

161 Nađa Abulhosn: Oversized devojka kao glavna zvezda naše priče

Ukoliko vas je ova slika začudila, sledeća će vas raznežiti i pokazati vam njenu umetničku stranu i jedinstvenost koja je izdvaja.

243 Nađa Abulhosn: Oversized devojka kao glavna zvezda naše priče

Pošto smo se slikom upoznali sa njom, da krenemo i priču o modnoj blogerki koja ruši standarde i klišee i dokazuje da se treba lepo osećati u svojoj koži bez obzira na brojku koju pokazuje vaga.

Usudila sam se da podelim svoje impresije sa vama, pa tako moram reći da kada sam videla njen blog, prvo sam pomislila kako je hrabra žena sa umetničkom dušom i smislom za modu i fotografiju.

Sama Nađa kaže da kada je počela blog, nosila je isključivo stvari u crnoj boji. Preovladavale su tamnije nijanse, ali posle nekog vremena javila se u njoj potreba za nošenjem svetlijih boja i šarenih dezena. Vremenom žuto-plava kombinacija postala joj je omiljena.

Prošlog meseca se čak slikala za kolekciju kupaćih kostima brenda Monif Clarke. Njen omiljeni komad iz ove linije je onaj sa leopard printom, a evo slike iz editorijala:

326 Nađa Abulhosn: Oversized devojka kao glavna zvezda naše priče

Ova devojka takođe se slikala za kalendar i ovim editorijalom želela je da inspiriše ljude svakog meseca i pokaže im da se ne treba stideti sebe i svog tela. Svaka slika predstavlja negu tela i stavlja akcenat na samopouzdanje. Ne možemo, a da ne dodamo da se sama Nadia vodi citatima i mislima Stiva Džobsa, a to joj je u mnogome pomoglo da uspe u svojoj zamisli i stvori ime.

U editorijalu, uočljiv je talenat za slikanje i modeling i tako je pokazala punijim devojkama da i one imaju šanse i da će se modna industrija u budućnosti koncentrisati i na oversized modele.

Novi “plus- size” modeli dokazuju da je konfekcijska veličina samo broj na etiketi i da je umetnost poziranja veoma važna. Modna dilema se nikada nije vezivala za veličinu određene stvari. Bila to “M” ili “XL” majica, nije važno. Sva čar je u modelu i kombinovanju.

418 Nađa Abulhosn: Oversized devojka kao glavna zvezda naše priče 510 Nađa Abulhosn: Oversized devojka kao glavna zvezda naše priče

Po njenom mišljenju najveća nagrada jesu putovanja i mogućnost da se doživi druga kultura i neke stvari osete po prvi put. Dopada joj se elegantan stil, ali obogađen kežual detaljima. Voli glamur i eleganciju koju nam Holivud daruje, a nikako ne može da odoli sportskom stilu i patikama.

68 Nađa Abulhosn: Oversized devojka kao glavna zvezda naše priče

Violeta Stojanović

Comments