Udruženje poslovnih žena Srbije će, po deveti put, dodeliti nagradu “Cvet uspeha za ženu zmaja 2015” najboljim preduzetnicama u Srbiji. U konkurenciji za nagradu je 30 kandidatkinja iz cele zemlje, a imena nagrađenih dobitnica biće saopštena na svečanosti dodele priznanja 28. oktobra 2015. godine u Beogradu u Operi i Teatru Madlenianum.

Kao i ranijih godina, priznanja će biti dodeljena u dve osnovne kategorije: “najevropskija ženska firma“ i “najbolji model zapošljavanja žena“, kao i u jednoj potkategoriji “samozapošljavanje“. Komisija zadržava pravo da osim u osnovnim kategorijama, dodeli i specijalna priznanja za poseban doprinos promociji ženskog preduzetništva u oblastima gde su postignuti najbolji rezultati.

“Udruženje poslovnih žena Srbije punih sedamnaest godina doprinosi razvoju i promociji ženskog preduzetništva i veoma smo ponosne na do sada ostvareno. Priznanjem najuspešnijim preduzetnicama želimo da pokažemo kolika je pokretačka snaga ženskog preduzetništva, ali i koliko je truda, vremena i ulaganja potrebno da ta snaga ne oslabi. Svake godine nas obraduje veliki broj prijavljenih kandidatkinja na konkurs za Cvet uspeha, a najveći i najjači utisak je upravo to da su srpske preduzetnice jake, sposobne i izuzetno posvećene biznisima koje vode. Imajući u vidu da poslovno okruženje za mala i srednja preduzeća i dalje nije dovoljno stimulativno, a da su ovogodišnje kandidatkinje za nagradu izgradile uspešna poslovanja i karijere, smatram da je svaka od njih “žena zmaj”, ističe dr Sanja Popović Pantić, predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije.

predavanje nadje jokanovic 11 Nađa Jokanović je ovogodišnja kandidatkinja za priznanje Žena zmaj“

Sve nominovane kandidatkinje biće predstavljene u medijima, u specijalnoj publikaciji “Cvet uspeha za ženu zmaj 2015“ kao i na samoj svečanosti dodele priznanja.

U uži izbor za titulu “Žena zmaj 2015“ ušla je i Nađa Jokanović, jedna od osnivača Wannabe Magazina, najpopularnijeg modnog i lifestyle magazina na prostoru zapadnog Balkana.

Ostale kandidatkinje pogledajte na ovom linku.

Comments