Mnogo je žena koje žude za dugim prirodnim noktima, međutim, teško je održati jačinu noktiju u jednom kontinuiranom periodu i teško je zaštiti ih od pucanja, listanja, lomljenja, pogotovu u hladnim mesecima. Lepi i negovani prirodni nokti su nešto što retko gde viđamo, jer su danas gotovo svi fokusirani na izlivanje i nadogradnju, što je sasvim i očekivano. Dugački, špicasti i nokti potpuno neprirodnog izgleda više nisu tako traženi. Trendovi, koji trenutno osvajaju Instagram, daleko su od toga i sve se više potencira na prirodnim bojama i dužinama, ali i na detaljima, koji će vas ostaviti bez teksta. Zato, vreme je da upoznaš…

Virgin manikir!

Da li ste nekada čuli za virgin manikir? U pitanju je stil koji je jednostavan i koji potiče iz kijevskog salona lepote. Grafička umetnost na noktima, koju odlikuju jednostavnost dizajna, minimalizam i suptilnost glavna je odlika virgin manikira.

Obično se bira providan gel lak ili običan mlečni lak, dužina je prirodna, a krase je jednostavne crne linije ili neonski detalji. Suština je u tome da su u fokusu prirodni i prilično negovani i zdravi nokti.

Neograničen je broj mogućnosti kada je ovaj tip dizajna u pitanju. Sva suština virgin manikira ogleda se u zdravim i prirodno lepim noktima, kako bi ovakav tip dizajna mogao lepo da izgleda i na tvojim noktima. Zato je potrebno koristiti i preparate, ali i čuvati svoje nokte posebno tokom predstojećih hladnih meseci. Jednostavnost, umetnost i nežnost su ono što nam prvo padne na pamet kada je ovaj manikir u pitanju. 

Koji god da ste tip osobe, ovaj dizajn je nešto što vas može i te kako obradovati i što je najvažnije možete ga prilagoditi sebi. Ako ipak ne volite previše jednostavnosti i zanimaju vas malo upečatljiviji detalji, a ipak želite da ostanete u ovom stilu, postoji rešenje i za to.

Comments