Kako kažu iz kijevskog salona gde je i nastao ovaj trend, sve više devojaka želi da mu se prikloni. Iako kažu da ih to iznenađuje u isto vreme im prija što je ovaj trend naišao na toliku količinu oduševljenja i odobravanja. Mada, još uvek ne mogu da objasne zašto je to tako, ali kažu da definitivno ima nečega više u tim mini umetničkim delima. Zadovoljavajuće je gledati kako se ta mini dela stvaraju na noktima, a onda je još veće zadovoljstvo “nositi”, odnosno imate tako unikatne nokte. 

Interesantno je da oni trenutno imaju 60 tehničara za nokte, koji stvaraju dizajne, koje kasnije preuzimaju mnogi kozmetičari širom sveta.

Prilično jednostavni i u nekim momentima jedva vidljivi detalji nisu sve ono čime ovaj kozmetički salon raspolaže, niti sve ono što ovaj brend može da ponudi. Postoje i malo drugačiji momenti, kompleksnije slike i u svakom slučaju mnogo zahtevniji rad. U svakom slučaju obavezno se vodi računa o svedenosti, te ukoliko je na jednom noktu dizajn komplikovaniji sa više boja ili slikom, onda su ostali nokti upotpunjeni blagim providnim ili mlečnim lakom ili eventualno lakom koji ostavlja utisak blagog sjaja.

Virgin manikir svakako je jedno od prijatnijih iznenađenja ove godine. U vreme preterivanja, kiča, šunda i prenaglašenih trendova, izdvaja se nešto što preti da postane planetarni hit, a što je ujedno blago, umereno, lepo i jednostavno i u tom je njegova posebnost.

Naslovna fotografija: www.instagram.com/mrs_yuli

Jelena

Comments