Iako je malo verovatno da ćemo same sesti i srediti nokte (čast izuzecima) mi nekako i dalje volimo da tragamo za savršenim idejama za manikir jer ko zna – inspiracija je uvek potrebna, čak i kod kozmetičarke, a i uostalom, šta ako se baš ovog vikenda odlučimo da same uzmemo stvari u svoje ruke, od dokonosti, dosade ili jednostavno znatiželje?

E zato mi i dalje tragamo za savršenim idejama za manikir, a u nastavku otkrij nekoliko naših favorita, kao stvorenih za leto pred nama!

Pastelna duga

Leto je, ne treba se plašiti boja, a čak i da si neko ko uvek bira crni ili crveni lak za nokte, ovakav manikir će ti se sigurno svideti – diskretne, pastelne nijanse izgledaju odlično na noktima i svako će se bap dva puta zagledati ne bi li video da li su sve boje različite i koliko ih ima. Zar nismo želele ovakvu pažnju?

Šljokice

Kako to misliš leto bez šljokica?! Naravno, ukoliko si minimalistički tip, to ne mora da bude ceo manikir, ali uvek ima prostora da svojim noktima obezbediš malo sjaja. Na primer:

Dve boje

Ponekad je dilema koji lak za nokte odabrati zaista ozbiljna! Ukoliko i sama imaš svoja dva favorita između kojih se uvek dvoumiš, evo predloga kako da u svoj manikir uključiš oba – jedna ruka za jednu boju, druga za drugu.

Voćni stikeri

Lubenice na noktima su ozbiljan hit ovog leta, ali ti se čak ne moraš ni zaustaviti tu. Bilo koje voće dolazi u obzir, jer leto, a ukoliko ne želiš da se previše mučiš oko iscrtavanja, jednostavno nalepi željeni stiker i to je to – brzo i slatko!

Naopaki french

Francuski manikir je ponovo u modi, ali ove sezone važe malo drugačija pravila. Ne samo da ne moraš da koristiš belu za iscrtavanje nokta, već ne moraš ni da ga iscrtavaš duž vrhova kao što si to do sada radila. Željenu boju nansei na koren nokta i uživaj u neobičnom manikiru!

Comments