Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Osobe koje razviju arogantno ponašanje, zapravo podižu odbrambeni zid između sebe i sveta. Oni ne žele da neko nanjuši njihove slabosti i čuvaju svoj ego pomnije od svog srca, stoje iza svog zida i – napadaju. A napad je najbolja odbrana, kao što svi znaju. To što svi znaju, ne umanjuje utisak koji arogantni tipovi ostavljaju – oni steknu reputaciju nezgodnih osoba sa kojima se ne treba raspravljati i naročito im ne treba stajati na putu kad nešto naume i nastoje tu reputaciju da održe na visini. Arogantne osobe su često u stanju da spuste svoj gard sa onima kojima veruju i da postignu bliskost i i intimnost u partnerstvu i porodičnim i prijateljskim odnosima, a često i nisu. Ne ulazeći u to koji su dublji razlozi nečije arogancije, horoskop nam predstavlja najarogantnije muškarce u horoskopu.

Lav

Očekivano – Lavovi su poznati po egocentričnosti i samouverenom nastupu, a najarogantniji tipovi su rođeni upravo u ovom znaku. Oni ne smatraju da su arognatni, već da samo tretiraju sve ostale baš onako kako zaslužuju, postavljajući ih na njihovo mesto – a ono se nalazi dole, daleko ispod njih. Lavovima je prilično lako i prirodno da sebe doživljavaju kao centar sveta, a sve druge kao svoje podanike, a naravno, sebe smatraju pametnijim, sposobnijim i u svakom pogledu vrednijim od svih ostalih. Prosto se čude kad drugi ne uviđaju kako su oni uvek u pravu i imaju najbolja rešenja za sve. Ako ste zaljubljeni u Lava, moraćete da ga tretirate kao kralja, da bi on vas tretirao kao svoju kraljicu.

Škorpija

Još jedan znak koji muškarcima koji su rođeni sa njegovim najsnažnijim karakteristikama donosi uverenje da su bolji, pametniji i lukaviji od svih ostalih i da glupi i nesposobni zaslužuju sve što ih snađe. Škorpije nisu toliko uobražene kao Lavovi – iskreno se dive onima koji su jači i uspešniji od njih samih i veoma ih poštuju. Kritikovanje nikako ne podnose – oni su sposobni da sami prepoznaju i priznaju svoje greške, ne treba slabiji i gori od njih da im ukazuju na to! Ako im neko uvredi dostojanstvo ili ih izda, čeka ga gadna osveta. Ako ste zaljubljene u Škorpiju, znajte da on ne prihvata ništa osim potpune pripadnosti i vernosti i da poverenje morate da zaslužite i održite.

Editors choice