Malo prolećnog šopinga ti neće škoditi, zar ne? Ako si već namerila da kreneš u kupovinu nekih odevnih komada za sezonu u kojoj se nalazimo, mi imamo savete koji će ti pomoći oko boja koje bi trebalo da imaš u ormaru i kojima bi trebalo da oplemeniš svoje svakodnevne autfite. Možda će te neke od njih čak i iznenaditi, jjer ih ne doživljavamo kao “letnje”.

“Prljavo” roze

Nešto je zagasitija od pastelne nijanse roze boje, a nije ni svetla kao barbie pink, ali se preporučuje za ovo proleće od strane većine modnih stručnjaka. Budući da je nežna i da nije upečatljiva, više je možeš koristiti kao neutralnu boju koju ćeš upotpuniti nekim jačim bojama kako bi dobila zanimljiviji izgled. U svakom slučaju, jedna je od popularnijih ovog proleća, a taj trend će se nastaviti i tokom leta.

boje 1 Najatraktivnije boje za tvoje autfite ove sezone boje 10 Najatraktivnije boje za tvoje autfite ove sezone

Svetlo zelena

Tačnije, radi se o nijansi koja je između baš svetlo zelene i tamo zelene boje, koja odlično pristaje svakom tenu lica, a posebno brinetama. U kombinaciji sa džinsom, nekim tamnijim detaljima, odevni komadi u ovoj boji biće pravi pogodak za lep i uspešan prolećni dan.

boje 3 Najatraktivnije boje za tvoje autfite ove sezone
Comments