Dakota Džonson u predivnoj crvenoj haljini modne kuće Saint Lurent, sa srebrnim detaljem umesto bretele, bila je jedna od lepotica koje su nas očarale na ovogodišnjoj dodeli Oskara.

najbolja izdanja sa crvenog tepiha 7 Najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2015. godini

Predivna toaleta modne kuće Elie Saab, koju je Dženifer Lopez nosila na dodeli Oskara, nesumnjivo je jedna od najlepših kreacija koje smo mogli da vidimo na crvenom tepihu do sada.

najbolja izdanja sa crvenog tepiha 12 Najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2015. godini

Glumica Kejt Hadson je u 2015. godini imala nekoliko zapaženih modnih izdanja, ali nijedno nije bilo tako spektakularno kao ova fenomenalna bela toaleta modne kuće Versace, koju je ponela na dodeli Oskara, a koja je na pravi način istakla njenu zanosnu figuru.

najbolja izdanja sa crvenog tepiha 4 Najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2015. godini

Krisi Tajgen je na ovogodišnjoj dodeli nagrada Oskar blistala u predivnoj toaleti modne kuće Zuhair Murad i tako sasvim zasluženo dospela na ovu listu.

najbolja izdanja sa crvenog tepiha 17 Najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2015. godini

Žurka magazina “Vanity Fair” nakon dodele Oskara bila je odličan povod da se Dženifer Lopez pojavi u jednoj od najprovokativnijih toaleta koje je ikada nosila na crvenom tepihu. U pitanju je predivna poluprovidna toaleta modne kuće Zuhair Murad.

najbolja izdanja sa crvenog tepiha 13 Najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2015. godini

Lejdi Gaga je na istu žurku došla odevena u glamuroznu crnu toaletu i tako nam dokazala da može izgledati neverovatno ženstveno, glamurozno i potpuno prelepo.

najbolja izdanja sa crvenog tepiha 14 Najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2015. godini
Comments