Crveni tepisi velikih dodela nagrada i premijera, Nedelje mode u vodećim svetskim metropolama, ali i brojne druga manifestacije donele su nam pregršt sjajnih modnih izdanja poznatih lepotica u 2015. godini. Mi smo danas izdvojili najbolja među njima. Ovo su kreacije sa crvenog tepiha koje su obeležile 2015. godinu.

Met Gala 2015. godine bila je i ostala upamćena po veličanstvenoj toaleti koju je na crvenom tepihu ponela popularna pevačica Rijana. Reč je o kreaciji Guo Pei Couture, koja je izazvala podjednaku količinu oduševljenja i podsmeha, ali je jedno sigurno – definitivno je obeležila 2015. godinu.

najbolja izdanja sa crvenog tepiha 1 Najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2015. godini

Još jedna poznata lepotica koja je izazvala neverovatnu pažnju javnosti na ovogodišnjoj Met Gali, bila je upravo Kim Kardašijan. Ona je ovom poluprovidnom toaletom brenda Givenchy sasvim zasluženo dospela na listu najbolje obučenih dama sa ove modne manifestacije, naročito ako se uzme u obzir njen prošlogodišnji izbor.

najbolja izdanja sa crvenog tepiha 10 Najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2015. godini

Manekenka u usponu, prelepa Kendal Džener je na Met Gali blistala u na prvi pogled klasičnoj, ali veoma senzualnoj toaleti s potpisom Calvin Klein Collection, koja svojim bočnim izrezima dovoljno budi maštu.

najbolja izdanja sa crvenog tepiha 11 Najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2015. godini
Comments