Isak Lemb (Isaac Lamb), glumac iz Portlanda, zaprosio je svoju devojku Ejmi Frenkel (Amy Frankel). Ali, on je nije samo upitao da se uda za njega. Smestio ju je na zadnje sedište automobila i dao joj slušalice. Ejmi je pomislila da će čuti neku pesmu. U neku ruku je i pogodila.

Lemb je, po sopstvenim rečima, uvek voleo senzacije i neobične ideje. Onog trenutka kada je odlučio da zaprosi Ejmi, želeo je da to bude na način koji nikad neće zaboraviti. A šta se zapravo desilo? Isakov brat vozio je Ejmi niz ulicu dok su se njihovi prijatelji, komšije, poznanici, jedan po jedan polako pojavljivali na ulici, otvarajući usta na tekst pesme Marry you”, Bruna Marsa (Bruno Mars), a istu pesmu je Ejmi slušala preko slušalica. Do kraja predstave, 60 ljudi je plesalo i pevalo na ulici za Ejmi, a na kraju se pojavio Isak, svečano obučen, kleknuo na kolena i postavio čuveno pitanje: “Želiš li da se udaš za mene?” Ni na trenutak nije sumnjao u pozitivan odgovor.

slika 1. prosidba Najbolja prosidba ikad

Isak Lemb i njegova buduća supruga Ejmi

A šta je Ejmi imala da kaže na sve to? “Doslovce me je oborio s nogu. Očekivala sam nešto nesvakidašnje, ali ovome se nisam nadala. Upravo ga i volim zbog te njegove luckaste strane. Naravno da sam pristala.” Ejmi ipak muči jedna stvarčica: “Da li ći ikad moći da nadmašim ovako nešto?” Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Tako vam je to kada izlazite sa glumcem. Uvek ima mesta improvizaciji.


Ginger Lady obožava modu, ali izbegava da piše o njoj. Obožava muziku ali ne peva pod tušem. Voli da pozira a nije model. Piše ono što zna i u šta veruje. Svoj život umesto u ružičasto boji u crveno i definitivno nema vremena za gubljenje. We don’t have all the time in the world. The time is now.

Comments