Usled pandemije, većina događaja, kako u Holivudu, tako i širom sveta je odloženo ili održano online, ali to nije sprečilo neke od naših omiljenih zvezda da isprobaju originalne i ekstravagantne frizure. Šljokice, kristali, dijamanti i neonske boje su samo neki od trendova koje smo videli na zvezdama. Ovo su neke od naših omiljenih celebrity frizura ove godine, koje ćemo sigurno pokušati da iznesemo u sledećem izlasku.

Rep sa šljokicama

Dodele Emi nagrada možda jesu bile virtualne, ali to nije sprečilo poznate dame da se doteraju. H.E.R. je jedna od najpopularnijih mladih pevačica, a svoj izgled je odlučila da upotpuni naiktom za kosu. Njen dugački ispleten rep bio je ukrašen kristalima, podsećajući nas na frizure koje smo voleli u osnovnoj školi.

Veoma dugačke pletenice

Navikli smo da nas Zendaya oduševljava svojim modnim kombinacijama, a ove godine su nas očarale njene sjajne, ultra dugačke pletenice, koje su prelazile i preko njenih kukova. Frizura je savršeno išla uz hromirani pink top dizajniran od strane Tom-a Ford-a.

Nonšalantni updo

Frizer Peter Lux prepoznatljiv je po svojim opuštenim frizurama, a ove godine je bio posvećen radu sa glumicom Florence Pugh. Njenu kosu podigao je u visoki rep, a zatim isprepletao pramenove, stvarajući neku vrstu nonšalantnog ali kul “žbuna” na glavi.

Dijamantski izrastak

Niste imali vremena da ofarbate koren kose? Nema problema, Charlize Theron nam je našla rešenje za to, priznajući da za SAG dodele nije stigla da ode kod frizera, te je koren kose odlučila da zamaskira dijamantima. Možda nemamo novca za prave dijamante, ali sigurno možete pronaći pristupačne ukrase za ovaj deo kose.

Comments