Odavno izvikana, ali ipak izuzetna i večna, mala crna haljina zauzima počasni deo garderobera svake od nas. Ona je divna i tako savršena, upravo jer uvek izgleda drugačije, ali tome moramo zahvaliti i propratnim aksesoarima gde, naravno, najvažniju ulogu igraju obožavane cipele. Kažu : “Žena sa dobrim cipelama nikada nije ružna”, a ako u citat dodamo i malu crnu haljinu, svakako nećemo pogrešiti. Upravo u slavu te haljine i cipelica, otkrivamo u kojim se kombinacijama najviše “vole”.

(Pre)Visoke potpetice: Crne potpetice sa štiklom od najmanje 12 cm perfektan su izbor za crnu haljinu, koja prijanja uz telo i seže do malo iznad kolena. Klasično i otmeno, bez prostora za grešku.

slika 115 Najbolje cipele za malu crnu haljinu

Klasičan model u kombinaciji sa vrtoglavo visokom štiklom rešenje je za dame odane eleganciji

Samo neka šljašti: Cipele od šljokica, cirkona i sličnog svetlucavog materijala daće maloj crnoj haljini na šarmu i atraktivnosti, a takva kombinacija najbolje će “proći” u noćnom provodu.

slika 213 Najbolje cipele za malu crnu haljinu

Šljokice su ove sezone veliki trend, kako na garderobi, tako i na obući

Dodir duginih boja: Uparite vašu omiljenu crnu haljinu sa potpeticama u jarkoj, upadljivoj boji i klač torbicom od šljokica. Šik efekat – zagarantovan!

slika 312 Najbolje cipele za malu crnu haljinu

Vesele boje su najbolje “osveženje” crnoj haljini

Sandale sa kaišićima: Za dnevne varijante koje ipak zahtevaju nešto elegantija izdanja odlučite se za malu crnu haljinu uz sandale sa kaišićima, teksas jaknicu, narukvice i veliku tašnu u boji sandala.

slika 49 Najbolje cipele za malu crnu haljinu

Sandale sa kaišićima za nešto ležernije varijante

Lakovane potpetice: Ako želite da dodate dašak glamura u čitavu priču oko čuvene male crne haljine neka vaš izbor budu lakovane potpetice, najbolje u nude ili crnoj boji.

slika 510 Najbolje cipele za malu crnu haljinu

Lakovane potpetice za glam efekat

Sjaj metala: Mala crna haljina, zlatne cipele, upadljiva zlatna ogrlica, neuredna punđa i crveni karmin. Savršenstvo! Naš favorit, posebno za ovu sezonu, u kojoj su metalik materijali veliki hit!

slika 610 Najbolje cipele za malu crnu haljinu

Naše simpatije bez konkurencije osvojile su metalik cipele

Fensi baletanke: Za casual prilike kada želite da vam bude udobno, a da vam ne manjka stila, posegnite za malom crnom haljinom i efektnim baletankicama. Naša preporuka: animal print ili nitne.

slika 77 Najbolje cipele za malu crnu haljinu

Kada je udobnost na prvom mestu

Fanky: Ako ne pratite slepo modu, te niste naklonjeni fensi varijantama, već furate  svoj fazon, potpetice u fanky fazonu pravi su izbor za vas. Malu crnu haljinu neobičnog kroja iskombinujte sa fanky štiklicama i dodajte vaše omiljene modne detalje poput šešira, ešarpe ili nakita.

slika 86 Najbolje cipele za malu crnu haljinu

Jednostavno drugačije

Cipele koje ostavljaju bez daha: Neobične, drugačije, efektne, moćne… cipele koje govore umesto vas!

slika 95 Najbolje cipele za malu crnu haljinu

Za dame kojima su cipele strast

Izvori fotografija: tumblr.com, pininterest.con, facebook.com


Stefana Pavlović: “Jer ja sam za teatre sa mnogo srca i vatre, teatre smeha i suza, gde nikad ne vlada red, gde ima i svađe, i pesme, i vriske, i aplauza. I kraj se ne zna unapred!”

Comments