Iako uglavnom ne volimo zimu i hladno vreme, ne možemo da poreknemo da se negde u dubini duše ipak radujemo što ćemo ponovo imati prilike da nosimo sve one trendi kapute i jakne koje smo kupile prošle godine, ali i, naravno, radujemo se što ćemo kupiti nove! Jer, zna se, svaka nova sezona znači i novi povod za kupovinu. Huh, dakle, valjalo bi osloboditi još mesta u garderoberu…

Dakle, ako ste u potrazi za novim modelom kaputa ili jakne koji će osvežiti važ jesenji i zimski autfit, neka vam inspiracija bude manekenka Hejli Boldvin čiji su ovosezonski autfiti čak još i bolji od onih seksi, letnjih!

Dugi pepito kaput u zelenoj nijansi odlično izgleda uz kratku suknju i čizme iznad kolena. Zavodljivo i moćno. A tu je i čoker da “začini” autfit!

jakne 1 Najbolje jakne i kaputi Hejli Boldvin do sada (GALERIJA)

Braon kaput zanimljivog kroja Hejli je poslužio kao – haljina. I naravno da je izgledala odlično! Crne salonke i crna dugmad čine ovu kombinaciju potpunom!

jakne 2 Najbolje jakne i kaputi Hejli Boldvin do sada (GALERIJA)

Još jedan kaput u braon nijansi, a uz njega pripijena bež haljina i braon čizme iznad kolena. Kanje Vest bi bio ponosan na ovu kombinaciju! (Znate koliko on voli bež, braon i kamel kombinacije!)

jakne 3 Najbolje jakne i kaputi Hejli Boldvin do sada (GALERIJA)
Comments