Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/2

Modne kampanje treba da budu kreativne, ponekad neobične ili kontraverzne, ali uvek da na pravi način predstave ono što je novo, što je kul i što će biti u trendu. Ovo je nekoliko najbolji kampanja za jesen 2019.

Burberry

Modnu kampanju za novu Monogram kolekciju koja je dostupna od 22. maja, Burberry je po prvi put uradio sa Gigi Hadid, dok iza same kolekcije stoji Riccardo Tisci. “Ono što sam želeo da uradim jeste da proslavim širinu onoga što predstavljamo kao brend”, otkrio je dizajner dodavši da je jako ponosan na sve što je zajedno sa nekim od najtalentovanijih kreativaca (Nick Knight, Peter Saville, Katy England) uradio u ovoj modnoj kampanji koja zapravo oslikava moderan pristup klasici. 

“Kada sam prvi put počeo da radim za Burberry, proveo sam dosta vremena istražujući bogatu istoriju modne kuće. Brzo sam postao veoma zainteresovan za Thomasa Burberryja i to ko je on, ne samo kao izumitelj i inovator, već i kao čovek, muž i otac. Kada sam video sliku njegovih inicijala, dizajn mi se učinio tako posebnim i zapravo vrlo modernim, pa sam ga brzo razvio u novi kod kuće. To je simbol koji ne samo da predstavlja Burberryjevu istoriju i baštinu, već je i veoma savremen”, objasnio je Riccardo Tisci.

Nova Monogram kolekcija predstavlja savremenu kapsulu u kojoj svako može da pronađe nešto za sebe, a zanimljivo je da su u kampanji prikazana sva četiri člana porodice Burberry te je tako i sama Gigi prikazala četiri različita lica – jednako uspešno i upečatljivo!

View this post on Instagram

Introducing the Monogram collection, launching 22 May. A contemporary celebration of our #ThomasBurberryMonogram . Starring @GigiHadid in her first campaign for #Burberry, #RiccardoTisci commissioned a team of British creatives, #NickKnight, #PeterSaville and #KatyEngland, to capture the new collection . ‘What I wanted to do with the collection was to celebrate the breadth of who we speak to as a brand. Alongside some of the most talented creative icons of today and tomorrow, I am so proud of what we achieved together with this campaign.’ Riccardo Tisci . Make-up by #IsamayaFfrench Hair styled by #GaryGill . Click the link in bio to discover the campaign and be one of the first to shop the collection . #BurberryGeneration #TBRT

A post shared by Burberry (@burberry) on

View this post on Instagram

@GigiHadid unveils the new Monogram collection, launching 22 May . A modern approach to the classics . “When I first started at Burberry, I spent a lot of time in the archives researching the rich history of the house. I quickly became very interested in Thomas Burberry and who he was, not only as an inventor and innovator but also who he was as a man, a husband and a father. When I saw an image of his initials, the design felt so special and actually very modern, so I quickly developed it into a new code for the house. It’s a symbol that not only embraces Burberry’s heritage but also feels very contemporary.” Riccardo Tisci . Captured in a campaign created by #NickKnight, #PeterSaville and #KatyEngland . Make-up by #IsamayaFfrench Hair styled by #GaryGill . Click the link in bio to discover the campaign and be one of the first to shop the collection before it launches . #ThomasBurberryMonogram #BurberryGeneration #TBRT

A post shared by Burberry (@burberry) on

Givenchy

Danima smo čekali da nam Givenchy otkrije svoje novo zaštitno lice, ali nije kao da nismo prepoznali o kome je reč – ko još nosi ovako prepoznatljiv rep ako ne Ariana Grande!? Inspiracija za ovu modnu kampanju je, očigledno, Audrey Hepburn kao i njen iconic look iz filma Breakfast at Tiffany’s. O detaljima u vezi sa samom kampanjom, pisali smo OVDE. Kampanja za jesen 2019. u celosti će biti objavljena u julu. 

View this post on Instagram

#ARIVENCHY #GIVENCHYFAMILY @ARIANAGRANDE

A post shared by GIVENCHY (@givenchyofficial) on

Editors choice