Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Septembar je već tu, a sa njim dolaze i nove odevne kombinacije. Još uvek se trudimo da zadržimo sunce u kosi i nosimo vedre nijanse ali uvek elegantne crna i braon podsećaju nas da je jesen blizu.

U susret novom godišnjem dobu pripremili smo za vas odevne kombinacije u kojima će te se osećati ženstveno, urbano, kežual ali i elegantno, spremne za nove poslovne izazove nakon odmora.

naj kombinacije septembar 01 Najbolje odevne kombinacije za ovu sezonu naj kombinacije septembar 08 Najbolje odevne kombinacije za ovu sezonu

Nosite plave nijanse. Pored toga što je plava aktuelna boja za ovu sezonu, ona će se savršeno uklopiti uz sve vaše odevne nijanse, dajući klasici dozu šika. Plavi teksas jednostavan je za kombinovanje a može izgledati jednako ležerno i elegantno u zavisnosti od vaše obuće i aksesoara.

naj kombinacije septembar 03 Najbolje odevne kombinacije za ovu sezonu naj kombinacije septembar 06 Najbolje odevne kombinacije za ovu sezonu

Rokerski stil se vraća na velika vrata. Martinke kombinujte i uz svečane haljine sa vezom. Obavezno imajte jedan šešir koji će vam ići uz sve, baš kao i jedan odevni komad od kože bilo da je to šorts, jakna ili suknja. Bilo koji kožni odevni predmet neka postane vaš omiljeni.

naj kombinacije septembar 04 Najbolje odevne kombinacije za ovu sezonu

Za sve devojke koje vole da se osećaju ženstveno, neka ne zaborave modu 60’ih godina, jer i ona ove sezone pono postaje aktulena. Nezaobilazne su šimi cipele, midi suknje i karirani dezen.

naj kombinacije septembar 07 Najbolje odevne kombinacije za ovu sezonu

Patike možete uvrstiti u svakodnevnu obuću i kombinovati ih bukvalno uz sve. Ovaj trend podseća nas na letnju ležernost, a što se tiče modnih dizajnera patike neće još dugo izaći iz mode, te se možemo radovati modernoj i udobnoj jeseni.

naj kombinacije septembar 05 Najbolje odevne kombinacije za ovu sezonu

Za kraj smo ostavili uvek modernu crno-belu kombinaciju, a sa njom već znate da je stilska zabava neograničena.

Vanja Babić

Editors choice