Hot topics

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

5 saveta kako da oporaviš kosu i učiniš je zanosnom ovog leta

Sleep Cycle

Self-Care je neodvojiv od dobrog, kvalitetnog sna. Koliko god delovalo lako, naspavati se onako kako treba je teže nego što se čini, a ova aplikacija bi trebalo da ti pomogne u tome da organizuješ svoj ciklus spavanja onako kako to tebe najviše prija. Aplikacija je besplatna za iOS i Android.

Pacifica 

Ova aplikacija je više od samo još jedne aplikacije za meditaciju! Zahvaljujući njoj ćeš moći da se oslobodiš stresa, anksioznosti i depresije, a sve ovo zahvaljujući tehnikama bihejviorizma i mindfulness-a. Možeš je nabaviti bez obzira na to da li koristiš iOS ili Android uređaj.

Najbolje Self Care aplikacije za one dane kada želiš da udovoljiš sebi 3 Najbolje Self Care aplikacije za one dane kada želiš da udovoljiš sebi

MyFitnessPal

Besplatna za iOS i Android, ova aplikacija će ti pomoći da postaviš i ostvariš sve svoje ciljeve u vezi sa vežbanjem i zdravom ishranom. Osim toga, može ti poslužiti i kao društvena mreža preko koje se možeš povezati sa drugim korisnicima i razmenjivati iskustva.

Viridi

Ova aplikacija funkcioniše poput igrice za opuštanje. Kada je instaliraš, dobijaš biljku o kojoj treba da brineš u kombinaciji sa opuštajućom muzikom. Ah, tako prija! Možeš je nabaviti i na iOS i na Android uređaju.

Izvor fotografija: unsplash.com

Ivana

Editors choice