Dazz Cam

Nijedna druga aplikacija ne promoviše se toliko agresivno na čitavom TikTok-u kao Dazz Cam. Ne bi nas iznenadilo saznanje da je neki korisnik platio promociju aplikacije, ali rezultati već govore za sebe. Iako je Dazz Cam pre svega vintidž-inspirisana aplikacija za uređivanje fotografija, nedavno je postala poznata po popularizaciji “3-D fotografije”. Kada preuzmete aplikaciju, izaberite ikonicu kamere koja se nalazi desno od dugmeta za snimanje. Skrolujte opciju Photo i izaberite “D3D” kameru. Napravite fotografiju kako to obično i činite i dobili ste 3D fotku koju možete postaviti na muziku na TikTok-u. Možete koristiti i zabavan izbor Dazz Cam filtera koji oponašaju 16mm kamere, 8mm, VHS za video snimke. Možete da snimate u aplikaciji, kao i da prenosite slike ili video zapise iz svoje biblioteke za uređivanje.

@jessicababy♬ original sound – digitalchicana

Glitchy

Na TikTok-u ne nedostaje ljubavi i nostalgije za 80-im, 90-im i ranim 2000-im, sa stotinama korisnika koji su se obavezali na spašavanje arhivske građe i MTV snimaka, i uređivali ih u sintezu numera. Zatim, tu su i kreativni TikTokeri koji jednostavno žive u 90-im, a ima i onih koji zajedno kreiraju snimke kako bi ponovo stvorili vajb tih vremena. Glitchy ima mnoštvo filtera koje možete staviti na video zapise kako biste im dodali VHS ili “Trippy” osećaj. Možete snimiti u aplikaciji ili urediti već postojeće snimke iz svoje biblioteke.

@spencergouldingdandy mott might be a little psycho ##fyp ##ahs ##dandymott♬ Psycho By Mase – rapidsongs

KiraKira+

Ako ste stalno u potrazi za novim aplikacijama za uređivanje sadržaja, verovatno već imate KiraKira na svom telefonu. Popularizovale su ga modne infulenserke poput sestara Jenner i mnoštva drugih supermodela. Ako ste na TikTok-u, verovatno već imate KiraKiru i koristite je kako biste svojim Instagram pričama dali dodatni sjaj. KiraKira je jednostavna za korišćenje: možete je snimiti direktno u aplikaciju (obavezno uredite u TikTok 9:16 proporciji) i prelazite kroz željene efekte sjaja. Ili, možete da uredite post iz svoje biblioteke, što je idealno ako želite da koristite i efekte iz drugih aplikacija.

@chloe_aestheticSend this your best friend and say I love you❤️##bff ##aesthetic ##foryou ##foryoupage ##aesthetics♬ original sound – music.track

Naslovna fotografija: Unsplash.com

Vladislava Milovanović

Comments