Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Gareth Pugh proleće/leto 2016.

U ovoj kolekciji lateks je obilovao, zajedno sa oštro skrojenim odelima, glatko rezanom kožom i čarapama od “nikotinskih mrlja” koje su pomalo jezivo prekrivale lica Pughovih modela. Uprkos seksualnom prizvuku kolekcije, revija je bila usredsređena na ideje o ženskoj snazi i moći.

View this post on Instagram

Gareth Pugh Spring/Summer 2016

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Balenciaga proleće/leto 2017.

Jarke boja, neočekivani materijali poput latexa i spandexa, siluete osamdesetih, ovesized komadi i cvetni printovi od glave do pete dominirali su u prolećnoj kolekciji koja se bavila paralelom između haute couturea i fetišizma. Pufnaste jakne iz jesenje kolekcije, Demna je za proleće transformisao u prsluke, ali najveću pažnju privukao je camel kaput, kao i statement modni dodaci – cipele od lateksa i torbe koje izgledaju kao marokanski taburei.

View this post on Instagram

Balenciaga Spring/Summer 2017

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Richard Quinn jesen/zima 2019.

Kožna odeća od lateksa koja podseća na iskonsku fotografiju umetnice performansa Leigh Bowery upamćena je kao najznačajniji element ove kolekcije. Ispod površine njegove večernje odeće postoji subverzivna energija koja govori o britkoj prošlosti koja robuje. Bodi odelo od lateksa, čarape i rukavice slojevito pod lepim jaknama prekrivenim tulipanima i “maksi haljinama iz 50-ih” podsetili su na radikalne modne izjava Leigh Boveri, koja je 80-ih vladala londonskom underground scenom.

View this post on Instagram

Richard Quinn Autumn/Winter 2019

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Givenchy Haute Couture proleće/leto 2019.

Krvavo crvene boje lateksa pojavile su se ispod zamršenih haljina od čipke; primetili smo i crne čarape od lateksa, kao i rukavice sa električno plavim bojama, koje su se protezale sve do ruke i povlačile preko glave. “Pokušala sam da primenim najmoderniji mogući pristup sa svime”, rekla je Vaight Keller o kolekciji, koja je pokazala pronicljivo razumevanje britanske dizajnerke o tome kako da visoka moda postane relavantna današnjici.

View this post on Instagram

Givenchy Haute Couture Spring/Summer 2019

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Saint Laurent jesen/zima 2020.

Modeli su hodali pistom koja je bila ispunjena vodom, a nedaleko od piste svetlucala je Ajfelova kula. Obučene u seksi odeću, činilo se da su devojke heroine igranog filma. Kao i uvek, Entoni Vakarelo je naglasak stavio na stil 80-ih, kao kreativni direktor brenda jasno je bio inspirisan kulturom cirkusa. Stajlinzi mnogih modela izgledali su kao kostimi iz cirkusa. Anja Rubik je bila “gimnastičarka”, a Kaja Gerber je predstavila skoro toreadorsku odeću.
Svilene jakne, provokativne mini donji veš od kože i teksasa, transparentne tunike i bluze sa mašnama na vratu postale su osnova kolekcije. Kolekcija nije prošla bez izuzetno kratkih i provokativnih smelih haljina u stilu Vakarela – sa dubokim dekolteom, vezom, velikim obojenim kamenjem, potpuno providne, zavodljive i uske.

View this post on Instagram

Saint Laurent Autumn/Winter 2020

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Naslovna fotografija: instagram.com/ourlifestylechoices

Vladislava Milovanović

Editors choice