Naša stilska inspiracija za ovu nedelju je poznata manekenka Taylor Hill, koja nas inspiriše svojom lepotom i gracioznošću, kako na pisti tako i van nje. Taylor uživa u opuštenim odevnim kombinacijama, u kojima joj je komforno i u kojima se vidi njena izvajana figura, ali isto tako s vremena na vreme voli da se elegantno obuče u stilu retro holivudskih diva. Ipak, s obzirom na to da ne tražimo ispiraciju za odlazak na crveni tepih, već za svakodnevne stajlinge u kojima možemo uživati iz dana u dan – u nastavku vam predstavljamo nekoliko stajlinga Taylor koji su nas inspirisali i koje možemo primeniti u životnim situacijama u kojima ćemo se naći. U svakom slučaju, uživaćete u ovim stilskim predlozima koji možda na prvi pogled deluju jednostavno, ali zapravo su do detalja promišljeni. Uživajte!

Ženstveni boho look

Boho look će se vratiti u modu u ovoj godini, a Taylor se već oprobala u njemu. Ona je retro, čipkanu belu košulju sa nabranim rukavima i rolkom uklopila uz svetli džins i nezaobilazni aksesoar – braon šešir sa trakom. Ovaj look savršen je za nežne devojke koje vole da se inspirišu modom iz prošlosti, i koje vole da im telo bude prekriveno. Ovaj autfit odlično izgleda uz plitke čizmice ili mokasine, u zavisnosti od godišnjeg doba.

Udobni zimski look

Trenutno smo u zimskom periodu, a omiljena stvar u zimskom periodu nam je slojevito oblačenje. Taylor u hladnim mesecima voli da nosi neutralne boje, a hladnosiva je jedna od njenih zimskih favorita. Kada nosite sive tonove, ključ je u tome da uklopite više odevnih komada u više različitih tonova sive, a sivu možete kombinovati i uz neutralne, nude, bež i pesak tonove. I kao što vidite, kapa i šal vam apsolutno ne moraju biti u kompletu.

Rokerski fazon

Evo stilske inpiracije i za sve one buntovne sexy devojke koje vole malo više edgy stil. Odlučite se za dobru kožnu jaknu “rokericu”, koja je odevni komad koji biste i van ovog stajlinga trebalo da imate u garderoberima, belu majicu sa printom, suknju od crnog teksasa dubokog struka, i čizme poznatije kao “kaubojke”. Verujte nam, u ovom stajlingu osećaćete se samopouzdano i pažnja svih pogleda biće usmerena upravo na vas.

Efektni nakit i elegantni stil

Naravno, jedan od predloženih stajlinga mora biti i za elegantnu priliku. Taylor zna da veliku moć u elegantnim prilikama ima upravo čuvena mala crna haljina, a nju je najbolje upotpuniti chunky nakitom, koji će ove godine definitivno biti u trendu – o čemu smo i pisali ovde. U 2021. godini aktuelan će biti zlatni nakit, a svi dobro znamo da se crno i zlatno dobro slažu.

Comments