Brendovi kao što su Mandarin Oriental i Clinique La Praire bili su među pobednicima na dodeli nagrada za Najluksuzniju spa i wellness lokaciju na svetu.

spa Mandarin Oriental Singapore 600x405 Najbolji spa i wellness centri na svetu

Ako planirate posetu spa centru van zemlje, pogledajte dobitnike World Spa & Wellness nagrada za 2014, koje su dodeljene u okviru Nedelje mode u Londonu. Koju god destinaciju od 11 nagrađenih da odaberete, nećete se pokajati.

Treatment room at the Mandarin Oriental spa courtesy of Mandarin Oriental Hong Kong Najbolji spa i wellness centri na svetu

Od 11 nagrada, čak dve je dobio brend Mandarin Oriental, jednu Mandarin Oriental u Singapuru kao najbolji spa hotel za Aziju, a drugu Mandarin Oriental Las Vegas, kao najbolji hotel za Severnu i Južnu Ameriku.

Neki od jedinstvenih spa tretmana koji se nude u Singapuru uključuju pilinge sa orhidejama, tretmane sa zelenim čajem i đumbirom i masažu toplim bambusovim štapovima.

mandarin oriental chiang mai spa pool Najbolji spa i wellness centri na svetu

U Las Vegasu je u ponudi dijamantski magični tretman za lifting tela, gde blato kojim se telo masira sadrži dijamantsku prašinu. Trebalo bi da ovaj tretman nadoknađuje energiju, oslobađa vas tenzije i pomaže u borbi protiv starenja.

Među nagrađenima bio je i prvi medicinski spa u Brazilu, One & Only Spa u Africi, Espa at The Europe Hotel & Resort u Irskoj, ShuiQi Spa & Fitness u Dubaiju i mnogi drugi.

211 Najbolji spa i wellness centri na svetu

Lenka Gatić

Comments