Nedelja mode za nedeljom mode, revija za revijom – modni mesec nam uvek donese toliko zanimljivosti da smo do sledećeg u potpunosti zbrinuti kada je reč o modnoj inspiraciji. Tako je i bilo sada, a ovog puta ti otkrivamo koji su to najzanimljiviji stajling trikovi koje smo imali prilike da uočimo na pisti.

Gumene čizme su ponovo kul – i mogu se nositi čak i uz odelo!

I dalje sumnjaš u to da će gumene čizme ikada biti fashion? Možda će te Prada uveriti u suprotno, budući da je na svojoj reviji u okviru Nedelje mode u Milanu brend prezentovao novi način nošenja ovog tipa obuće – uz poslovnu garderobu! Očigledno više ne moramo da brinemo o tome šta ćemo da radimo kada napolju pljušti kiša, a mi imamo bitan sastanak – ili ipak hoćemo? Bilo kako bilo, ako si ljubitelj ovakvog modela čizama koji je očigledno ponovo u modi, potrudi se da nabaviš onaj u veseloj boji kojom ćeš obojiti tmurne dane i tmurno raspoloženje. 

Rese svaku kombinaciju podižu na viši nivo!

Prada ima još jednog keca u rukavu – rese i kićanke! Kao i u prethodnom primeru, brend se ponovo poigrao sa biznis stilom oblačenja i tako stroge sive sakoe oplemenio ovim razigranim detaljima. Priznajemo, malo šljaštećih, pokretnih momenata na načemu što je ozbiljno i klasično neće nikoga ubiti, tako da, jednoglasno odlučujemo da bismo ovom stajling triku definitivno dali šansu!

Minimalistički autfit izgleda bolje uz čarape u boji!

Kroz svoju reviju na Nedelji mode u Milanu, Miuccia Prada je čvrsto rešila da promeni sve u šta smo do sada verovali kada je u pitanju svakodnevno oblačenje. Još jedan detalj koji definitivno privlači pažnju jesu čarape u jarkim, upadljivim bojama uz koje jednostavna kombinacija za svaki dan izgleda urbano, kul i na kraju krajeva mnogo zanimljvije. Iskreno, obožavamo ove žute čarape!

Comments