Mikro torbice su i dalje prihvatljiv iako nepraktičan aksesoar

Nakon što je pogledala Prada reviju na MFW-u, Lizzo je (garantujemo!) pronašla svoj novi omiljeni aksesoar – mikro-mikro torbice u koje zaista ne staje ništa ali izgledaju preslatko! S obzirom na njihovu veličinu, ukoliko si i sama zaljubljenik u ovakav model torbica, upotrebi svoju mikro lepoticu kao narukvicu ili ogrlicu i eto neočekivanog aksesoara koji će sigurno privući pažnju. Ne zvuči kao loša ideja, zar ne?

Rajfove možeš da nosiš i naopako!

I dalje se držimo Nedelje mode u Milanu, ali sada prelazimo na Fendi reviju. Ono što nam je privuklo pažnju jeste neobičan način nošenja našeg omiljenog hair aksesoara. Naime, Fendi predlaže da rajfove ove sezone nosimo naopačke, što našu frizuru čini još zanimljivijom, naravno, gledano otpozadi. Beauty tim je rajf nošen na ovaj način uklopio sa kosom podignutom u krupne pletenice i celokupan look zaista izgleda kao nešto što bismo realno mogli da isprobamo. Samo je potrebno pronaći odgovarajuću boju rajfa… i možda malo smelosti!

Kaiš je bitan deo stajlinga – i to ne bilo kakav!

Iako neki modni znalci zagovaraju povratak srednjih, velikih i oversized torbi, ima onih koji i dalje vole mikro modne dodatke. Zato, ukoliko voliš mikro torbe, volećeš i mikro kaiševe, odnosno, tanane kaiševe ukrašene mikro detaljima (torbicama, džepovima, privescima). Zanimljive modele smo takođe videli na Fendi reviji na Milanskoj nedelji mode i totalno možemo da ih zamislimo u svojim kombinacijama! Podsećanja radi, kaput koji se vezuje kaišem je jako popularan i moderan stajling trik ove sezone, a kada spojimo kul odevni predmet sa još više kul detaljem za vezivanje dobijemo prilično wow efekat!

Naslovna fotografija: instagram.com/ourlifestylechoices

Ivana

Comments