Midi kožna suknja

Malo smo bežali od kožnih (eko kožnih dok ne steknemo malo veću platežnu moć) kratkih suknji zbog toga što ponekad umeju da izgledaju neukusno, ali zato su midi kožne suknje – da, da i da! One idu ruku pod ruku sa nekom košuljom kada je poslovna prilika u pitanju, ili majicom sa zanimljivim printom u opuštenijim varijantama. Ipak, ona ne dolazi do izražaja kada nosite ravnu obuću, pa su štikle ipak neizbežan izbor.

Wimbledon je gde god su pruge

Možda nećemo uskoro imati prilike da posetimo neko popularno tenisko takmičenje kao što je Wimbledon, ali sigurno da ćemo naći priliku za bele pantalone i prugastu košulju. Ovaj prolećni izgled je, sem što je elegantan, i pravo osveženje nakon tmurnih tonova u kojima smo proveli zimu. Pruge su najlepše u nebo-plavoj boji, a da biste ih naglasili, kosa zavezana u opuštenu punđu je pravi izbor.

Mantilu više nisu potrebni rukavi

Ovaj model haljine je zaštitni znak Meghan Markle i u nekoliko navrata kada je išla u zvaničnu posetu kao deo kraljevske porodice, odlučila se za različite modele ovog kroja. On nam skoro uvek dolazi u bež boji, koja će vas otvoriti i dati vam priliku da eksperimentišete sa modnim dodacima, ali pažljivo jer su dugmići i pojas na ovoj haljini već poprilično jak detalj.

Tamara Mladenović

Naslovna fotografija: instagram.com/sussexsquadaus/

Comments