Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Volite dugu kosu, dugačke nokte, taman ili bronzani ten? Sasvim je u redu, ali ne preterujte. Ovi trendovi, nepažnjom ili lošim ukusom, mogu lako da zapadnu u sasvim pogrešan spektar.

Različito nijansirani vrat i lice

Treba da budete dosledne sebi, a različitim nijansiranjem vrata i lica rušite iluziju o nepogrešivosti. Da ne biste izgledale kao da nosite masku, nemojte nikada zaboraviti da puder nanesete na vrat i dekolte. Naravno, tom prilikom vodite računa o tome da ne umažete odeću.

Pre(dugačka) kosa

Duga kosa je sexy, ali isto tako, ukoliko preterate, može biti daleko od dobrog ukusa. Merilo neka bude kopča od brushaltera, ta dužina je odlična. Sve preko toga je previše.

g1 Najčešće greške zbog lošeg ukusa

Ne preterujte, sa kraćom i negovanom kosom izgledaćete više sofisticirano

Francuski manikir i pedikir

Ljubitelji francuskog manikira, žao nam je, ali dosta je bilo. Ako ste nokte uređivali na francuski način i pre deset godina, vreme je da se nešto promeni.

Slika 333 Najčešće greške zbog lošeg ukusa

Možete da budete maštovitije od ovoga

Nesređeni nokti

Oguljen lak na noktima možemo da objasnimo jedino neukusom ili lenjošću. Iznošen manikir se razlikuje od hip trenda koji je lansirao dizajner Aleksandar Vang (Alexaner Wang). Ukoliko nemate vremena da nanesete novu boju, makar ispolirajte nokte.

Vidljiva linija na usnama

Znamo gde se nalaze usne, nema potrebe da naglašavate njihovu konturu. Ako već imate želju za tim, uradite to olovkom koja ima boju vaših usana.

Slika 426 Najčešće greške zbog lošeg ukusa

Olovka na usnama je previše

Nesređene obrve

Grube i široke obrve svakako morate da izbegavate. Ako ste u nedoumici, ili vam je teško da ih pravilno i ravnomerno sredite, prepustite to profesionalcu. Takođe, pokušajte da vam boja obrva i kose bude ujednačena.

Sunčanje

Sunčanje je štetno. Kraj priče. Ako baš volite taman ten koristite sprej za samopotamnjivanje. Naravno, nemojte ni u tome da preterujete.

Slika 523 Najčešće greške zbog lošeg ukusa

Prirodan ten je privlačniji

Pre(dugački) nokti

Kratki ili malo duži i izmanikirani nokti svaku damu čine ženstvenom. Ali kada nokti počnu da se savijaju od dužine, vreme je da koristite makazice.

Pirsing na pupku

Spice Girls i Britni Spirs (Britney Spears) su isprobale. Ne morate i vi.

Slika 622 Najčešće greške zbog lošeg ukusa

Ipak ne!

Izvori fotografija: it.ewrite.us, 3.bp.blogspot.com, studysansar.com, prlog.org, 2.bp.blogspot.com, 1.bp.blogspot.com, zimbio.com


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli ni jedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Editors choice