Hot topics

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

1/2

Tridesete su najbolje godine, definitivno, i trebalo bi da budete svesne svoje snage, mladosti i bezbrojnih mogućnosti. Čitav život je još uvek pred vama, a baš ovog momenta možete da ga živite punim plućima. Tridesete su za žene i vreme važnih izbora – pitanja porodice i karijere počinju da se sudaraju i stvaraju pritisak, zbog čega žene u tridesetim upadaju u neke od ovih zamki.

Svaki novi partner je mogući otac vaše dece

To jeste način da ne gubite vreme sa nekim ko ne želi isto što i vi – ozbiljnu vezu, brak, porodicu – ali je i pritsak koji vas sprečava da se opustite i uživate u vezi i da date sebi vremena da vidite kuda će vas to iskustvo odvesti. Možda otpišete neke kvalitetne tipove, samo zato što ne znaju odmah da li bi hteli da sa vama imaju decu. Najlakše ćete doneti najvažnije životne odluke, ako ne dramite previše oko njih i ako dozvolite da kosmos uradi svoj deo posla – to liči na nju ejdž trolovanje, ali je istina.

Verujete da ste pronašle sebe

Možda i jeste, ali vreme eksperimentisanja i doživljavanja novih stvari nikako nije iza vas. Kažu da bi sa četrdeset trebalo da znate ko ste, šta ste i šta je suština i smisao vašeg života, ali verujte, otkrivaćete sebe i posle četrdesete. I posle pedesete. I dok ste živi. Ono što verovatno očekujete od sebe i od života, jeste da idete nekim redom i da gluposti ostavljate iza sebe i da stičete mudrost i dostojanstvo. Ali verujte, ljudi stalno prave gluposti, u svakom životnom dobu – a ako zadržite otvoren eksperimentatorski pristup, bićete svesniji svojih postupaka i odgovorniji za njihove posledice. Pa ćete ponekad uspeti i da ne napravite glupost – osim ako to nije nešto što baš žarko želite.

Editors choice