Prijavi se i zajedno sa Sarom Jo testiraj (i osvoji) nove AVON matte ruževe!

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/2

Tridesete su najbolje godine, definitivno, i trebalo bi da budete svesne svoje snage, mladosti i bezbrojnih mogućnosti. Čitav život je još uvek pred vama, a baš ovog momenta možete da ga živite punim plućima. Tridesete su za žene i vreme važnih izbora – pitanja porodice i karijere počinju da se sudaraju i stvaraju pritisak, zbog čega žene u tridesetim upadaju u neke od ovih zamki.

Svaki novi partner je mogući otac vaše dece

To jeste način da ne gubite vreme sa nekim ko ne želi isto što i vi – ozbiljnu vezu, brak, porodicu – ali je i pritsak koji vas sprečava da se opustite i uživate u vezi i da date sebi vremena da vidite kuda će vas to iskustvo odvesti. Možda otpišete neke kvalitetne tipove, samo zato što ne znaju odmah da li bi hteli da sa vama imaju decu. Najlakše ćete doneti najvažnije životne odluke, ako ne dramite previše oko njih i ako dozvolite da kosmos uradi svoj deo posla – to liči na nju ejdž trolovanje, ali je istina.

Verujete da ste pronašle sebe

Možda i jeste, ali vreme eksperimentisanja i doživljavanja novih stvari nikako nije iza vas. Kažu da bi sa četrdeset trebalo da znate ko ste, šta ste i šta je suština i smisao vašeg života, ali verujte, otkrivaćete sebe i posle četrdesete. I posle pedesete. I dok ste živi. Ono što verovatno očekujete od sebe i od života, jeste da idete nekim redom i da gluposti ostavljate iza sebe i da stičete mudrost i dostojanstvo. Ali verujte, ljudi stalno prave gluposti, u svakom životnom dobu – a ako zadržite otvoren eksperimentatorski pristup, bićete svesniji svojih postupaka i odgovorniji za njihove posledice. Pa ćete ponekad uspeti i da ne napravite glupost – osim ako to nije nešto što baš žarko želite.

Editors choice