Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Svi znamo gde ne trpimo da nas partner “nagazi” i koliko umemo da budemo osvetoljubivi, ljuti i neprijatni kad nam bliska osoba pritisne prekidače. A da li znamo čime mi utičemo na napetosti i svađe u odnosu i koje su naše osobine, kojima “gazimo” partnera? Horoskop nam predstavlja naše najgore osobine, koje dolaze do izražaja u vezi.

Ovan

Egocentrična i nedovoljno tolerantna osoba rođena u znaku Ovna, teško će priznati da nije u pravu, a još teže ukoliko partner jeste u pravu. Ovnovi su ponekad slepi za želje i sklonosti partnera, jer su ubeđeni da sve što se sviđa njima mora da se sviđa i partneru i da partner deli sve njihove želje. I kad partner ima primedbe u tom smislu, oni će se pre posvađati, nego da saslušaju šta voljena osoba ima da im kaže. Njihova sebičnost i temperament remete harmoniju u vezi.

Bik

Skloni su da se ušuškaju u postojeće stanje, jer vole sigurnost i rutina im ne smeta – ako se stvari uvek odvijaju istim redosledom i rade na isti način, to znači da je sve u redu. Dakle, Bikovi su skloni da partnera uguše dosadom i jednoličnošću. Oni se teško pomeraju s mesta, naročito onda kad uopšte ne uviđaju potrebu za tim – oni nemaju tu potrebu, a partnerovoj se čude i ne shvataju je ozbiljno. Bikovi su materijalistički orijentisani i ako je trpeza puna, a život stabilan, to im je dovoljno i smatraju da i partner nema šta više od toga da traži. Romantika i strast u dugoj vezi zbog toga zamiru, ukoliko partner ne deli u potpunosti vrednosti osobe rođene u znaku Bika (ili je i sam Bik u horoskopu).

Blizanci

Kad su nečim nezadovoljni, Blizanci postaju oštri i ironični kritičari, čije reči bole i povređuju, a ni ponašanje im nije bolje. Njihova nestabilna, odnosno, dvostruka priroda i njihova brzina u mislima i delima, sprečava ih da ostvaruju stabilne veze, jer za njih su svi sporiji od njih prosto dosadni i nesposobni. A oni vole da pokažu svoju nadmoćnost i to čine brzopleto i bezobrazno, ne razmišljajući kako se partner zbog toga oseća. U ljubavi im nije najvažnija nežnost, prisnost i telesna strana odnosa, nego intelekt i angažovana i duhovita komunikacija, pa partner može da se oseća uskraćeno za razmenu osećanja, dok su Blizanci srećni sve dok mogu beskrajno da pametuju i smatraju da su mnogo zanimljivi.

Rak

Rakovi opterećuju partnera svojom ranjivošću, kao i stalnom potrebom za dokazima ljubavi. Oni traže nesebično i potpuno davanje i predavanje (koje i sami pružaju) i ne primećuju koliko su zavisni i koliko njihova stalna i otvorena ranjivost sputavaju partnera da se opusti, da bude ono što jeste i da iskreno i otvoreno ispoljava sva svoja osećanja. Rakovi zahtevaju poseban tretman i to stalno, a to iscrpljuje njihove partnere, koji ih zbog toga često doživljavaju kao nesamostalne, bespomoćne i naporne osobe.

Editors choice