Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Svi znamo gde ne trpimo da nas partner “nagazi” i koliko umemo da budemo osvetoljubivi, ljuti i neprijatni kad nam bliska osoba pritisne prekidače. A da li znamo čime mi utičemo na napetosti i svađe u odnosu i koje su naše osobine, kojima “gazimo” partnera? Horoskop nam predstavlja naše najgore osobine, koje dolaze do izražaja u vezi.

Ovan

Egocentrična i nedovoljno tolerantna osoba rođena u znaku Ovna, teško će priznati da nije u pravu, a još teže ukoliko partner jeste u pravu. Ovnovi su ponekad slepi za želje i sklonosti partnera, jer su ubeđeni da sve što se sviđa njima mora da se sviđa i partneru i da partner deli sve njihove želje. I kad partner ima primedbe u tom smislu, oni će se pre posvađati, nego da saslušaju šta voljena osoba ima da im kaže. Njihova sebičnost i temperament remete harmoniju u vezi.

Bik

Skloni su da se ušuškaju u postojeće stanje, jer vole sigurnost i rutina im ne smeta – ako se stvari uvek odvijaju istim redosledom i rade na isti način, to znači da je sve u redu. Dakle, Bikovi su skloni da partnera uguše dosadom i jednoličnošću. Oni se teško pomeraju s mesta, naročito onda kad uopšte ne uviđaju potrebu za tim – oni nemaju tu potrebu, a partnerovoj se čude i ne shvataju je ozbiljno. Bikovi su materijalistički orijentisani i ako je trpeza puna, a život stabilan, to im je dovoljno i smatraju da i partner nema šta više od toga da traži. Romantika i strast u dugoj vezi zbog toga zamiru, ukoliko partner ne deli u potpunosti vrednosti osobe rođene u znaku Bika (ili je i sam Bik u horoskopu).

Blizanci

Kad su nečim nezadovoljni, Blizanci postaju oštri i ironični kritičari, čije reči bole i povređuju, a ni ponašanje im nije bolje. Njihova nestabilna, odnosno, dvostruka priroda i njihova brzina u mislima i delima, sprečava ih da ostvaruju stabilne veze, jer za njih su svi sporiji od njih prosto dosadni i nesposobni. A oni vole da pokažu svoju nadmoćnost i to čine brzopleto i bezobrazno, ne razmišljajući kako se partner zbog toga oseća. U ljubavi im nije najvažnija nežnost, prisnost i telesna strana odnosa, nego intelekt i angažovana i duhovita komunikacija, pa partner može da se oseća uskraćeno za razmenu osećanja, dok su Blizanci srećni sve dok mogu beskrajno da pametuju i smatraju da su mnogo zanimljivi.

Rak

Rakovi opterećuju partnera svojom ranjivošću, kao i stalnom potrebom za dokazima ljubavi. Oni traže nesebično i potpuno davanje i predavanje (koje i sami pružaju) i ne primećuju koliko su zavisni i koliko njihova stalna i otvorena ranjivost sputavaju partnera da se opusti, da bude ono što jeste i da iskreno i otvoreno ispoljava sva svoja osećanja. Rakovi zahtevaju poseban tretman i to stalno, a to iscrpljuje njihove partnere, koji ih zbog toga često doživljavaju kao nesamostalne, bespomoćne i naporne osobe.

Editors choice