Gledajući tetovaže koje slede, možda tvoje mišljenje neće biti isto kao naše – a to je da su ružnije od ružnih. Ko zna, možda ćeš se posle uzbudljive noći probuditi sa baš jednom od njih. Ali, mi smo tu da te upozorimo.

Pijana Ejmi Vajnhaus

Razumemo da je ovo karikatura, a ne stvarni izgled poznate pevačice Ejmi (Amy Winehouse), ali ni ovo saznanje ne ulepšava ovu tetovažu. Veliki nos, kovrdžava kosa, suzne oči i tupav izraz lica su više uznemiravajući nego smešni. Čak i da je ovo što vidimo zanimljivo, ko bi uopšte hteo da oslika kožu ovom tetovažom?

tetovaze 1 Najgore rok tetovaže

Ko god da je želeo ovu tetovažu, očigledno je popio previše viskija

Loš, loš Bono

Dobra stvar je što osoba koja poseduje ovu, malo je reći, monstruoznu tetovažu ima ispisano i Bonovo (Bono) ime. I pored prepoznatljivih naočara koje nosi, teško je prepoznati frontmena grupe U2 na ovom takozvanom delu. Nećemo raspravljati o tome da li je prava odluka tetovirati Bona, ali očigledno nešto ne štima u činjenici da slika poznatog pevača uopšte ne liči na njega.

tetovaze 2 Najgore rok tetovaže

Sa ovom tetovažom nema svrhe igrati igru "Pronađi razlike"

Prava Gven

Ok, ovo znamo da je Gven Stefani (Gwen Stefani), ali iskreno na ovoj slici više liči na Dejvida Bouvija (David Bowie) na kultnoj slici sa crvenim i plavim senkama na licu. A nije pogrešno ni da kažemo da podseća na Madonu (Madonna) naslikanu kičicom Salvadora Dalija (Salvador Dali).

Tetovaze 3 Najgore rok tetovaže

Nameće se zaključak da ova tetovaža liči na sve, samo ne na pevačicu grupe No Doubt

Bjork je upala u vremeplov

Prava Bjork (Björk) je jedna od retkih islandskih cica, slatka i bez šminke, a ujedno i ekstravagantna. Sa druge strane, ova tetovaža sa njenim likom podseća na neobično obojenu bebu vanzemaljca. Ovo je samo jedno od pokušaja opisa ovog prizora.

tetovaze 4 Najgore rok tetovaže

A na šta tebe podseća ova tetovaža?

Razočaravajući Dejv Grol

Vau, Dejv (Dave Growl)! Tvoja lobanja je očigledno žrtva nesreće sa zavarivačem. Osoba koja je ponosni vlasnik ove tetovaže je mogla barem da zamoli za postojanje nosa i donje vilice na istoj.

tetovaze 5 Najgore rok tetovaže

Ovaj obožavalac Dejva baš ume da rizikuje

Skretanje pažnje, preveliki rizik ili nešto treće razlozi su zbog kojih su ovi crteži nastali. Mi, ipak, preporučujemo da se uvek pre tetoviranja dobro raspitaš kod koga ćeš je uraditi i najvažnije – koji će crtež biti na tvom telu.


Ivana Vuković je studentkinja ekonomije. Zaljubljena je u pisanje i voli kada njeni tekstovi govore nešto o njoj umesto nje same. Veruje da se psi i mačke mogu pomiriti rečima.

Comments