Nema sumnje da je Pariz grad svetlosti, ljubavi ali i prestonica mode. Svi noviteti u modnoj industriji predstavljaju se svake godine baš u ovom gradu, a svaka nova modna kolekcija je unikatna i bolja od prethodne. I ove godine na Nedelji mode u Parizu za proleće i leto 2018. dizajneri su nam predstavili nove kolekcije koje na prvi pogled izgledaju ekscentrično običnim ljudima ali zapravo sva garderoba je udobna i nema sumnje da će osvojiti modni svet.

Ono što posebno interesuje mlade žene i devojke jesu Street Style kombinacije sa Paris Fashion Week-a i šta je to novo što će se nositi u narednim mesecima. Na prvi pogled neke kombinacije deluju prilično ekstravagantno i oskudno ali ako želiš da izgledaš poput Parižanke, zaboravi na udobnost i parolu “samo da mi je udobno i da mi nije hladno”. Naravno, ima i onih odevnih komada koji su idealni za poslovne ali i casual varijante. Za svakoga po nešto, zar ne?

paris fashion week Najinspirativnije Street Style kombinacije sa Nedelje mode u Parizu paris fashion week1 Najinspirativnije Street Style kombinacije sa Nedelje mode u Parizu paris fashion week2 Najinspirativnije Street Style kombinacije sa Nedelje mode u Parizu paris fashion week3 Najinspirativnije Street Style kombinacije sa Nedelje mode u Parizu paris fashion week4 Najinspirativnije Street Style kombinacije sa Nedelje mode u Parizu paris fashion week5 Najinspirativnije Street Style kombinacije sa Nedelje mode u Parizu paris fashion week6 Najinspirativnije Street Style kombinacije sa Nedelje mode u Parizu
Comments