Ono što ćeš prvo primetiti svakako je to da je trenutno na ulicama Pariza popularan poslovni look, akcenat je stavljen na visoke potpetice i suknje ispod kolena. Da bi se razbila monotonija, Street Style kombinacije devojke su “začinile” rukavima ili kaputom u jarkoj i upadljivoj boji . Aksesoari su minimalni i diskretni, ništa što “bode” oči. Elegantna torba i naočare za sunce su dovoljni za savršen izgled.

Nama je posebno simpatična i interesantna kombinacija duge zelene haljine i patika. Očigledno da je u modi da se sportska obuća kominuje sa malo elegantnijom garderobom.

paris fashion week 1 Najinspirativnije Street Style kombinacije sa Nedelje mode u Parizu paris fashion week1 1 Najinspirativnije Street Style kombinacije sa Nedelje mode u Parizu paris fashion week2 1 Najinspirativnije Street Style kombinacije sa Nedelje mode u Parizu paris fashion week3 1 Najinspirativnije Street Style kombinacije sa Nedelje mode u Parizu paris fashion week4 1 Najinspirativnije Street Style kombinacije sa Nedelje mode u Parizu paris fashion week5 1 Najinspirativnije Street Style kombinacije sa Nedelje mode u Parizu paris fashion week6 1 Najinspirativnije Street Style kombinacije sa Nedelje mode u Parizu
Comments