Pocket Casts

Ukoliko uživate u podkastima, i volite da ih slušate na putu do posla ili uz druge aktivnosti kojima se bavite – preporučujemo vam ovu aplikaciju. Da, mnoge podkaste možete slušati na drugim mestima, kao što je na primer aplikacija Spotify, ali Pocket Casts je aplikacija prilagođena upravo podkastima i potrebama publike koja se interesuje za njih. Ova aplikacija u sebi sadrži najveću bazu podkasta na svetu.

CoStar

Ako ste osoba koja se interesuje za astrologiju i horoskop – evo aplikacije za vas. Ova aplikacija je na neki način vaš hiperpersonalizovani astrolog na telefonu, i ona uz pomoć stručnjaka astrologije i najsavremenije NASA tehnologije prati egzaktan položaj planeta u svakom trenutku, i vodi se tim informacijama pri kreiranju vaših svakodnevnih horoskopskih prognoza.

robert penaloza C9YI89TnqNI unsplash scaled e1618315862821 Najkorisnije aplikacije koje možemo da koristimo

VSCO

Ovo je aplikacija za one najkreativnije među nama, koji uživaju u kreiranju i editovanju fotografija. Ukoliko želite da vaš Instagram nalog “grmi” – VSCO aplikacija je pravi izbor, a ona je uz to potpuno besplatna. Neki efekti su dostupni samo ako ih kupite, ali i bez njih, imate veliki izbor interesantnih filtera koji će ulepšati vaše fotografije i vaš budući feed.

Naslovna fotografija: unsplash.com

Jovana

Comments