Katastrofa broj 5: Previše “čvrste” lokne

Želele ste da vam frizer napravi lepe, opuštene “talase”, ali ste se iz salona vratile sa loknama koje su “bapske”, čvrste i prosto – ne stoje vam i nisu ono što ste želele! To jeste za nervni slom, ali udahnite duboko i samo na kosu naprskajte sprej za kosu koji nosite kada idete na plažu. Lokne će se opustiti, a vi ćete dobiti tačno onakvu frizuru o kojoj ste maštale.

Katastrofa broj 6: Zacepljeni nokat

U principu, nikada ne možete da znate kada će vam nokat pući ili se zacepiti i zato bi uvek u torbici trebalo da imate mini pribor za nokte. Zacepljeni nokti mogu pokvariti vašu frizuru, pa čak i haljinu, i zato ih redovno turpijajte i oblikujete kako biste makar pokušale da sprečite ovu katastrofu.

katastrofe 2 Najlakša rešenja za NAJGORE beauty katastrofe koje vam se mogu desiti

Katastrofa broj 7: “Nemirne” veštačke trepavice

Svakako da želite upečatljiv pogled i guste, duge trepavice i naravno da ćete u tu svrhu odabrati veštačke trepavice. One jesu lepe i raskošne, ali onda se dogodi ono najgore – one otpadnu usred večere! A taj blam sigurno ne želite. Umesto toga, odaberite staromodni način isticanja trepavica – uvijač za trepavice plus prajmer plus mnogo maskare sa dobrom četkicom. Bezbedno!

Katastrofa broj 8: Suve, ispucale usne

Ne samo da nisu lepe, već suve i ispucale usne stvaraju i neprijatan i bolan osećaj. Redovno radite blagi piling (ovde smo vam pisali kako da napravite prirodan, domaći piling), a ako vam je neuphodno hitno rešenje, usne samo nežno izmasirajte četkicom za zube, a potom nanesite omiljeni balzam. Nakon toga, vaše usne su spremne za karmin koji će savršeno izgledati.

greške Najlakša rešenja za NAJGORE beauty katastrofe koje vam se mogu desiti

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Izvori fotografija: www.forher.aleteia.org, www.fashion.hr, www.clmus.com, www.meatmarketphoto.com

Ivana Tomić

Comments